Zodia Tigru - Ea
Femeia din zodia Tigru este o competitoare nativa.

In societate: Femeia din zodia Tigru este o competitoare nativa. Curajul si independenta de care da dovada o fac sa nu caute sustinerea celorlalti. Isi expune calitatile si de multe ori starneste invidii. Acestea nu o afecteaza prea tare, pentru ca adversarii ei mai putin onesti, sunt constienti de puterea acesteia, si-apoi, ea are mai mereu norocul de partea ei.

Aflata intr-o pozitie de conducere, imaginea sa inspira, nu atat incredere, cat admiratie , respect si teama. Actionand ca o stapana, uita uneori de detalii si poate sa jigneasca. Dorinta ei de perfectionare a invatat-o ca sinceritatea este deopotriva o oglinda si un motor extraordinar in acest sens. De aceea nu se sfieste sa jigneasca uneori, considerand ca "orice sut e un pas inainte". O mare toleranta aparenta, instinctul situatiilor si o psihologie fina o fac sa se simta bine peste tot, mai ales daca joaca rolul protagonistei.

In intimidate: In dragoste, ca si in viata sociala si profesionala, este pasionata si imprudenta. Pune mare accent pe aspectul fizic si acest lucru o face sa treaca de la o relatie la alta cu mare usurinta. Nu este o natura frivola in esenta, dar nu va ramane intr-o relatie care nu ii satisface nevoia de pasiune devoratoare. Ea detesta sentimentele mediocre, cautand intotdeauna o mare complicitate. Minciuna in relatia sentimentala ii provoaca dispretul si o determina sa plece in graba. Cand intalneste barbatul ideal, nimic nu o impiedica sa-l cucereasca.

Copiii ei o adora. Este o mama intelegatoare, fara a fi maleabila si ii educa pe acestia dupa o reteta numai de ea stiuta.

Caracteristici zodie