Zodia Capra (Oaie) - Ea
Nascuta sub semnul artei, femeia din zodia chinezeasca Capra, face un adevarat cult pentru frumusete.

In societate: Nascuta sub semnul artei, femeia din zodia chinezeasca Capra face un adevarat cult pentru frumusete, natura sa visatoare si dispozitia hoinara indepartandu-o de realitatile cotidiene. Fantezista, finuta, chiar chic, ea nu se angajeaza in polemici, ci prefera conversatiile amuzante, jocurile de cuvinte; subiectele grave o plictisesc. In societate are, in general, o atitudine pasiva. Cu prietenii cauta armonia, camaraderia. Nu se supara niciodata pe ei, iar daca totusi se isca certuri , va fi intotdeauna prima dispusa la impacare.

In intimidate: Se spune despre ea ca este foarte dezinvolta in relatiile amoroase si ca nu prea ia casatoria in serios. Acest lucru se poate intampla daca nu si-a gasit omul potrivit pentru a-si pune pirostriile. Va trata barbatii care se perinda in viata ei ca pe niste trofee, atenta sa-si perfectioneze trucurile de seductie si mandra de rezultatele acestei perfectionari sistematice. Insa, cum orice nas isi are nasul, va gasi la un moment dat, barbatul care sa o transforme din amazoana nestatornica, in femeia blanda si docila, peste care se suprapune perfect imaginea de sotie-model. Atunci va incerca primii pasi pe drumul fidelitatii in dragoste si nu-l va mai abandona decat in cazuri extreme: cand se va simti indepartata, ori tradata.

Va fi o mama relaxata si vesela, ba chiar le va da copiilor atata libertate incat acestia, derutati, nu vor sti ce sa faca cu ea. Trebuie sa fie atenta sa-si stabileasca reguli de educatie, in functie de caracterul lor.

Caracteristici zodie