Zodia Bivol - Ea
Femeia din zodia Bivol este sobra, interiorizata, necomunicativa.

In societate: Femeia din zodia Bivol este sobra, interiorizata, necomunicativa. Poate ca o usoara doza de snobism o tine individualizata, pentru ca nu ii place sa se amestece cu altii, chiar daca are acelasi punct de vedere intr-o anumita problema. Isi construieste o imagine de femeie puternica, pe care se poate pune baza si care nu aduce ingrijorari celor din jurul ei - aceasta nu ramane doar o simpla masca, ci sunt calitati veridice. In variantele sale negative, Femeia Bivol este foarte rigida, incorsetata de principii, autoritara si dezorganiata.

In ceea ce priveste prietenii, tine la ei, discret, in felul sau, dar nu ar suporta sa fie deranjata de acestia in viata particulara. Cand ii cer sfatul, nu se grabeste, de teama sa nu ii indrume gresit: cu spiritul ei scrupulos, nu si-ar ierta niciodata daca i-ar induce in eroare.

In intimidate: Viata ei sentimentala este marcata de o cautare lenta. Ezita sa se arate pasionata din doua motive: teama sa nu fie trasa pe sfoara si o mare pudoare.Desi semnele ei de afectiune sunt foarte discrete, este atenta si fidela. Uneori este cam autoritara si poate deveni geloasa chiar si fara motive intemeiate. Atunci va fi foarte greu de suportat in preajma din cauza dispozitiei proaste pe care nu si-o poate ascunde. Inainte de a fi intalnit barbatul visurilor ei, nu se incurca in legaturi superficiale sau neechilibrate.

Desi fata de copii se manifesta rabdatoare, nu accepta ca acestia sa-si impuna punctul de vedere. Asteapta din partea lor sa-i respecte autoritatea si sa-i urmeze sfaturile.

Caracteristici zodie