Zodia Mistret - Ea
Femeia din zodia Mistret este onesta, dezinteresata si directa.

In societate: Femeia din zodia Mistret este cinstita, dezinteresata si directa. Toleranta este una dintre calitatile relevante ale unei reale inteligente. Nu prea se simte in largul ei la reuniunile mondene. Deloc superficiala, va spune intotdeauna ce gandeste, iar aceasta sinceritate, uneori prea dura, va atrage dupa sine impresii si remarci negative. Mediile ei favorite sunt cercurile restranse si calatoriile, cu prilejul carora poate descoperi oamenii si viata lor.

Desi e banuitoare, uneori poate fi pacalita mai usor decat un copil.

Fata de prieteni este loiala. Le spune ce crede despre ei cu riscul de a-i jigni, insa nu ar intelege daca i s-ar cere sa nu fie onesta cu oamenii pe care si i-a ales drept camarazi. Acestia nu se supara, pentru ca stiu ca ea este un om drept. Nu este, totusi, foarte exigenta cu ei si e remarcabil faptul ca nu este nevoie sa-i vada tot timpul ca sa-si pastreze relatiile.

In intimidate: In dragoste, la fel ca si in celelalte domenii, va merge drept la tinta. Inarmata cu rabdare, speranta si curaj, va consuma multa energie pentru cucerirea celui care i-a suscitat interesul. Ii place flirtul si petrece mult timp in fata oglinzii. Este fermecatoare si uneori poate surprinde prin rautatea cu care se foloseste de mijloacele proprii de seductie. Cocheta, nu va adera niciodata la ideea ca trebuie sa se ingroape in mormanul de vase de la bucatarie atunci cand va deveni sotie. Isi va alege perechea cu discernamant, atata timp cat o mare frumusete nu o va face sa-si piarda capul. Va forma un cuplu de invidiat, pentru fericirea calma, ravnita de toti.

Ca mama, va fi foarte intelegatoare cu odraslele ei. Credulitatea sa nativ ii poate juca feste daca nu este contrabalansata de un spirit educativ ferm. Va trebui sa gaseasca un mod de a-si castiga autoritatea in fata lor.

Caracteristici zodie