Zodia Iepure (Pisica) - Ea
Femeia din zodia Iepure are un caracter prudent, este inteligenta si discreta.

In societate: Femeia din zodia Iepure are un caracter prudent, este inteligenta si discreta. Reprezinta imaginea femeii cumsecade, care ascunde o anumita doza de egoism. Nu face caz de nici un aspect al vietii sale. Ii plac petrecerile cu fast, ceremoniile, desi nu este intotdeauna foarte sociabila. Se va simti bine intr-un mediu calm, pentru ca are oroare de scandaluri - o demobilizeaza, devine vulnerabila si poate fi ranita cu usurinta. Ea se cunoaste si evita astfel de circumstante. Daca se trezeste, totusi, in mijlocul unei dispute, simtul diplomatiei o va face un bun reconciliator.

Cu prietenii se cearta rar. In general este foarte draguta cu ei, iar acestia au frumoasa calitate de a fi chibzuiti. Fidela prietenilor, va sari in ajutorul lor, fara insa a-si sacrifice linistea pentru ei.

In intimitate: Detesta complicatiile sentimentale si va fi usuratica pana cand va gasi barbatul visurilor ei. Atunci va face totul ca sa-l cucereasca si sa-l pastreze. Este o femeie sensibila, care are nevoie de multa atentie, nesuportand sa fie neglijata, ori ca relatia sa cada in banal. Daca barbatul de langa ea va sti sa ii ofere tot ce are nevoie, ii va rasplati eforturile prin fidelitate si prin armonia pe care stie sa o instaleze in mediul familial.

Preocupata de educatia copiilor ei, le va sugera ea intotdeauna drumul pe care sa porneasca, dar nu se va supara daca acestia nu il vor urma. Va ceda, nu din cauza unei slabiciuni de caracter, ci pentru ca are oroare de certuri, mai ales daca este vorba de propriile odrasle.

Caracteristici zodie