Zodia Maimuta - Ea
Femeia din zodia Maimuta traieste intr-un permanent conflict intre nevoia de a se simti bine peste tot si dorinta febrila de schimbare.

In societate: Femeia din zodia Maimuta traieste intr-un permanent conflict intre nevoia de a se simti bine peste tot si dorinta febrila de schimbare, imediat ce si-a cucerit obiectivul. Dar face fata acestei oscilatii datorita unei inteligente mobile si trebuie sa fie atenta sa nu cada in superficialitate. Iese in societate cu un scop precis: sa seduca, sa starneasca admiratie, pentru ca in urma ei sa se vorbeasca despre ea. Nu suporta singuratatea, clipele de refugiu din viata sa putand fi numarate pe degetele de la o mana.

Cand vine vorba de prieteni, devine serviabila, si de aceea, foarte apreciata de acestia. Cand simte ca se clatina ceva, apeleaza la armele sale preferate: umorul si farsa. Trebuie sa fie atenta insa, deoarece poate glumi prea dur pe seama unor persoane care ii sunt antipatice si pe care nu le cunoaste destul de bine. Fata de acestea devine caustica, ofenseaza si dispare. Nu se stie daca ar trebui sa se astepte la o razbunare din partea lor.

In intimidate: Nu este o devoaratoare de barbati?ea este Devoratoarea de barbati. Ii plac, este usor fascinata de o personalitate insa luciditatea ei demistifica pana si cel mai ravnit dintre exemplarele masculine. Nemaifiind nimic de descoperit in atat de scurt timp, este si normal sa-si indrepte atentia catre alte orizonturi. Ghinionistul se pomeneste atunci pus pe liber. Daca gaseste un barbat "uns cu toate alifiile", il va accepta langa ea si se vor antrena reciproc intr-un vartej de senzualitate.

Adultii o plictisesc deseori, dar copiii o fac sa-si aduca aminte de momentele copilariei, perioada ei preferata. De aceea intre ei se simte cel mai bine, datorita unei imaginatii debordante pe care o pune in slujba acestora. Copiii o vor adora si o vor respecta in acelasi timp, datorita autoritatii sale native.

Caracteristici zodie

Afla mai multe despre femei citind Horoscopul Chinezesc