Zodia Caine - Ea
Femeia din zodia Caine este extrem de loiala si amabila.

In societate: Femeia din zodia Caine este extrem de loiala, morala si amabila. Este ?omul faptelor?, chibzuita, atenta sa nu lezeze, deseori frustrata de aparitia unor evenimente neprevazute. Intotdeauna amabila, ea stie sa asculte cu atentie, desi e cam timorata in ceea ce priveste exprimarea propriei pareri. Atrage respectul celor in varsta prin afisarea unei conduite exemplare, iar anturajul ei o indrageste pentru ca veselia sa linistita o face atat de simpatica. Isi formeaza repede o parere despre persoanele abia cunoscute si cu greu isi va schimba aceasta prima impresie. Are insa frumoasa calitate de a-si tine parerea doar pentru ea. Loialitatea o face fidela prietenilor, care la randul lor apreciaza sfaturile rationale venite din partea ei, si o ajuta cu aceeasi devotiune. Si-i alege cu aceeasi chibzuinta nativa si face totul ca sa-i scoata din impas. Secretele fata de ea o jignesc, iar absenta vestilor o ingrijoreaza.

In intimidate: Marea ei problema este ca se ghideaza dupa principiul "Calitatea se dovedeste in timp". Nu ar fi nimic rau in asta, daca timpul acesta al ei nu s-ar masura cu incetinitorul. Sta in expectativa atat de mult incat nu se alege cu nimic. Vorba aceea, "boala lunga, moarte sigura". Tinde sa fie foarte atenta, sa verifice si sa rasverifice comportamentul partenerului - aceasta din cauza ca, mai mult decat orice alta femeie, se teme de rupturi, de relatii trecatoare, superficiale. De aceea asteapta oricat pentru a descoperi adevarata natura a celui cu care isi imparte calea. Daca isi va incadra aceasta tendinta in limitele normalului, va realiza ca fericirea nu este chiar atat de departe pe cat credea.
In alta ordine de idei, ea este "femeia unei singure iubiri", statornice si armonioase. Intuitiva, dragalasa, tandra, intruchipeaza idealul sotiei si mamei.

In privinta educatiei celor mici, le va insufla in primul rand simtul dreptatii, considerat de ea unicul reper in functie de care iti poti construi un mod de viata sanatos.

Caracteristici zodie