Zodia Cal - Ea
Femeia din zodia Cal se remarca prin inclinatia spre actiune.

In societate: Femeia din zodia Cal se remarca prin inclinatia spre actiune, taria de caracter, perseverenta cu care isi urmareste scopurile; toate acestea i-ar asigura un punctaj maxim, daca nu ar exista la ea un anumit grad de superficialitate. Pare foarte naturala in gestica si miscari, este sociabila, dinamica, ii place sa se exprime, sa vorbeasca; nimic nu sufera mai putin decat tacerea si inertia in societate.

Felul sau ardent o impinge uneori catre jigniri la adresa celor din jur, fapt care ii scade din popularitate. Desi cunoaste multa lume, are putini prieteni, alesi pe spranceana. Cauta la acestia complementaritate, evitandu-i pe aceia care ii seamana. Este bine sa nu i se incredinteze secrete, pentru ca o taina dezvaluita ei devine, in scurt timp, taina intregii planete.

In intimidate: Inclinatia ei spre schimbare ii poate crea o falsa imagine frivola . Inconstanta ei nu se leaga de ezitari, ci mai degraba de impresia - care se dovedeste falsa pe parcurs - ca acum a gasit barbatul potrivit. Atunci simte nevoia sa lase fraiele in mainile partenerului. Ea este femeia care devine supusa de bunavoie, ba chiar isi doreste acest lucru, dovedindu-si astfel, si prin fidelitate, atasamentul. Barbatul ales trebuie sa ii ofere nu atat tone de admiratie, cat libertate, pe care ea stie sa o aprecieze la justa ei valoare.

In viata de familie: se dovedeste autoritara, fiind o buna educatoare pentru copiii ei. Dar rareori le va deveni complice. Acestia trebuie sa ii accepte ideile, pentru ca altfel, s-ar putea sa-si piarda interesul fata de ei.

Caracteristici zodie