Zodia Sarpe - Ea
Perfectionista prin natura ei, femeia din zodia Sarpe cu greu suporta esecul.

In societate: Foarte inteligenta si chibzuita, perfectionista prin natura ei, femeia din zodia Sarpe cu greu suporta esecul. Intr-o astfel de situatie, orgoliul sau este facut mici farame si se va retrage din lume, pentru a se reface. In ceea ce priveste relatiile sociale, este circumspecta fata de exteriorul lor. In ciuda felului ei rezervat de a fi, isi face relatii cu usurinta si nu pierde niciodata contactul cu ele, fiind foarte organizata si calculata. Detesta snobismul si prefacutii, fata de care are o atitudine glaciala. Este omul discutiilor care impun un anumit grad cultural. Ii place sa converseze cu prietenii pe diferite teme ce ii permit sa isi etaleze cunostintele; apreciaza cand acestia ii cer sfatul, dar este jignita peste masura cand nu il si urmeaza.

In intimidate: Este o femeie exclusivista; nu accepta infidelitati, superficialitati, lipsa de finete in gesturi si gandire. In viziunea ei, barbatul ideal ar trebui sa fie sarmant, inteligent, intuitiv, rafinat, de un bun gust desavarsit. Indata ce-l va repera, il va si cuceri - legenda spune ca in zodia Sarpelui se nasc cele mai frumoase femei. Va fi o partenera exemplara la prima vedere, insa foarte posesiva si de aceea, geloasa. Cere totul de la persoana alaturi de care a decis sa traiasca si ofera in schimb o fidelitate care nu-i este congenitala.

Relatia cu fiii va fi problematica, pentru ca are tendinta sa-si impuna punctul de vedere, atat cand acestia sunt mici, cat si in perioada adolescentei si post-adolescentei lor. Le va ignora deseori liberul arbitru, incercand sa-si convinga de justetea propriei variante, ba chiar sa se autoimpuna. Trebuie sa-si infraneze aceste porniri daca aspira la o relatie armonioasa cu ei.

Caracteristici zodie