Despre astrologie
Originea semnelor zodiacale Fiecare zodie are un mit al semnelor sale. Afla care este originea simbolului zodiei tale din mitologia romana sau cea elena!Casele astrologice Casele astrologice Casele astrologice sunt foarte importante atunci cand se face citirea unui horoscop.
Cele 4 elemente care definesc zodia Cele 4 elemente care definesc zodia Ti s-a intamplat cu siguranta sa vezi ca trasaturile zodiei tale nu te definesc, ca exista elemente care nu coincid in descrieri.
Marte, vedeta anului 2018 Marte, vedeta anului 2018 Marte, alaturi de Luna, Soare, Mercur si Venus, face parte din categoria planetelor care ne influenteaza direct viata de zi cu zi.
Ce este ascendentul? Din punct de vedere astrologic, ascendentul reprezinta varful primei case natale pe harta cerului.
Fazele lunii, zodiile si viata zilnica Cunoastem faptul ca in astrologie luna simbolizeaza principiul feminin, sufletul, calitatile psihice, sanatatea, sensibilitatea si inconstientul.Ea parcurge patru perioade (luna in descrestere,luna noua, luna in crestere si luna plina ) si trece pe parcursul a 30 de zile prin fie...
Superstitii in octombrie. Afla ce NU trebuie sa faci ca sa iti mearga bine Superstitii in octombrie. Afla ce NU trebuie sa faci ca sa iti mearga bine Sfanta Parascheva, Sfantul Dumitru, Halloween sunt doar cateva dintre zlele festive din luna octombrie. Fiecare vine cu simbolistica ei, cu traditiile, dar si cu superstitiile care i-au fost alocate. Afla, in continuare, ce se spune in popor ca e bine sa faci si ce nu inaceasta l...
Relatiile si compatibilitatea dintre zodii Ce inseamna compatibilitatea zodiacala a doua persoane?