Zodia Dragon - Ea
Femeia din zodia Dragon este o luptatoare, nu cunoaste ce inseamna retragere si nu accepta sfaturi.

In societate: Femeia din zodia Dragon este o luptatoare, nu cunoaste ce inseamna retragere si nu accepta sfaturi din partea celor din jur, nici daca au ani buni inaintea ei. Este sigura pe ea, considera ca judecata limpede si experientele ei sunt arme suficiente pentru a continua drumul vietii. Firea ei independenta atrage multe admiratii in societate, iar ea nu ezita sa faca parada de calitatile sale intelectuale. Femeia Dragon este "omul la curent cu toate"; nu exista domeniu in care sa nu fie capabila sa emita o parere, iar modestia ii este cu desavarsire straina. Isi face usor prieteni, dar ii pierde la fel de usor: spirituala sau critica, face o selectie riguroasa, in final pastrandu-i alaturi de ea doar pe aceia care ii impartasesc ideile si modul de a trai. Fata de ceilalti este intoleranta. Prietenii care ii cer sfatul, pot fi siguri ca parerea sa este documentata, iar ei ii face mare placere sa le ofere. Indiferent despre ce este vorba, Femeia Dragon nu bate campii, observatiile ei fiind chibzuite.

In intimidate: Este o femeie foarte exigenta in ceea ce priveste alegerea partenerului de viata si de aceea cu greu poate sa se laude ca si-a gasit perechea in care sa se oglindeasca toate calitatile de pe lista de cerinte. Cu toate acestea, face o multime cuceriri si are numeroase relatii, mai mult sau mai putin satisfacatoare. Marea ei problema este ca nu se implica total, fiindu-i foarte greu sa se indragosteasca. Totusi, atunci cand se intampla, este gata de orice pentru a-si inlatura rivalele si a-l cuceri pe barbatul dorit. Odata format cuplul, ea va avea rolul conducator. Isi va agresa partenerul cu nerabdarea de care da dovada si cu crizele de gelozie, de multe ori nefondate.

Copiii sunt singurele fiinte capabile sa o fascineze. Ei merita sa beneficieze de intreaga ei experienta, de sfaturile pe care le imparte cu multa generozitate. Isi va fixa tinte educative precise, menite sa-i indrume pe calea aleasa de acestia. Cand vor creste, se vor bucura de toata sustinerea ei.

Caracteristici zodie