Zodia Sobolan - Ea
Femeia din zodia Sobolan este intr-o continua agitatie.

In societate: Femeia din zodia Sobolan este intr-o continua agitatie. Repezita si nervoasa, nu devine calma decat in circumstante care ii cer in mod expres acest lucru. Intr-o conversatie, va vorbi cel mai mult, va aduce numeroase argumente, iar interlocutorul poate pierde firul logic al discutiei . Acest lucru se intampla fiindca nu are o gandire organizata, desi este o femeie realista si rationala. Singurul domeniu unde se dovedeste "expert contabil" este cel financiar. Isi socoteste pana la ultima centima si isi gospodareste castigul dupa reguli foarte stricte.


In intimidate: Farmecul ei suceste mintile multor barbati. In mijlocul lor se afla in elementul ei. Le vorbeste pe un ton jumatate mirat, jumatate tulburat, care le da de inteles acestora ca este dispusa in a le urma dorintele in totalitate. Simte nevoia sa fie permanent indragostita la nebunie, dar pentru aceasta are nevoie sa gaseasca un barbat inteligent; altfel nu l-ar suporta langa ea mult timp. Si-l va alege relativ usor, comportamentul si aspectul exterior fiindu-i suficiente ca sa-si faca o parere.


In rolul de mama se va descurca excelent, neingradind libertatea copiilor sai. Vrea sa-i considere adulti, si ii invata ce inseamna responsabilitatea de la o varsta precoce. Cand acestia vor creste, ii va privi plecand fara sentimentalisme - nu pentru ca ar fi insensibila, ci din dorinta de a le insufla putere si independenta.

Caracteristici zodie