Zodia Cocos - Ea
Femeia din zodia Cocos are o inclinatie spre fast, petrecere, ceremonios si glorios.

In societate: Femeia din zodia Cocos are o inclinatie spre fast, petrecere, spre tot ceea ce e stralucitor, ceremonios, glorios. Calitatile sale definitorii sunt onestitatea, cinstea si siguranta de sine. In societate este in elementul sau. Stie sa-si faca repede relatii, leaga numeroase prietenii, suscitand interesul celor din jur si amuzandu-i. De aceea sosirea ei este printre cele mai asteptate. Primeste invitatii de peste tot: de la nunti, botezuri, reuniuni, aniversari la petreceri in pijama, si le onoreaza cu mare placere. Nu e scumpa la vorba, iar sinceritatea ei face sa ofere amicilor sfaturi chibzuite. I se intampla sa duca dorul timpurilor din liceu, a grupului de prietene de atunci si a preocuparilor frivole care le uneau Probabil ea va astepta mai mult decat oricine altcineva, reuniunea de zece ani de la terminarea liceului, ori a facultatii.

In intimidate: Are tot arsenalul necesar sa-i zapaceasca pe reprezentatii sexului opus si totusi: Ea este femeia care stie cel mai bine intelesul sintagmei "solidaritate feminina". Nu ar putea vreodata sa intervina intr-o relatie deja "pusa pe roate", chiar daca barbatul ar interesa-o in mod deosebit. Nu va fura niciodata barbatul altei femei. Ea este morala prin definitie, iar onestitatea implicita o va face sa filtreze cu mare precizie fluxul masculin cu care intra in contact. Se va opri la un barbat care sa aiba aceleasi calitati ca si ea: lealitate, moralitate, integritate si va fi o sotie exemplara.

Ca mama, va fi adorabila si adorata. Stie o multime de jocuri, este protectoare si o foarte buna educatoare. Le va insufla odraslelor sale simtul onestitatii si al adevarului, nesuportand minciuna si inselatoria. Chiar si cand acestia vor creste, va ramane aceeasi mama ingrijorata pentru soarta lor. Va trebui sa le acorde mai mult incredere.

Caracteristici zodie