Zodia Tigru - El
Barbatul din zodia Tigru este un competitor nativ.

In societate: Barbatul din zodia Tigru este un competitor nativ. Isi expune calitatile si de multe ori starneste invidii. Acestea nu il afecteaza prea tare, pentru ca adversarii lui mai putin onesti, sunt constienti de puterea acestuia, si-apoi, el are mai mereu norocul de partea lui. Imaginea sa inspira, nu atat incredere, cat admiratie , respect si teama.

Impulsiv, energic, imprudent, barbatul acesta este un spectacol: un individ agil, care nu ramane prea mult intr-un loc, care se avanta in proiecte marete, isi canalizeaza toate energiile in directia respectiva si le duce la bun sfarsit. In jurul lui se aduna oameni de tot soiul, pentru ca se vor protejati de acesta, dar raman in cursa asta este viata alaturi de el ? numai cei din acelasi aluat. Dorinta lui de perfectionare l-a invatat ca sinceritatea este deopotriva o oglinda si un motor extraordinar in acest sens. De aceea nu se sfieste sa jigneasca uneori, considerand ca ?orice sut e un pas inainte?.

In intimitate: Tigrul poate fi oricum, numai indiferent nu! Orice persoana, ori situatie cu care vine in contact ii influenteaza starea de spirit. Este un pasionat prin definitie, iar aceasta calitate atrage dupa sine inclinatia spre posesivitate si gelozie. Avand in societate un rol de lider, este normal ca si in viata de cuplu sa aiba aceeasi pretentie. De multe ori i se cedeaza voluntar acest rol, spre satisfactia sa si armonia familiala. De aici mai e un singur pas pana la modelarea partenerei dupa propria dorinta.
Are o deosebita slabiciune pentru frumusetea fizica. Orbit de ea, se poate avanta in relatii care se dovedesc nesatisfacatoare si din care va iesi cu un gust amar.

Copiii il adora. Stie sa intre in jocul lor, le ia apararea in fata celorlalti adulti si de multe ori le poate fi complice.

Caracteristici zodie