Zodia Mistret - El
Barbatul din zodia Mistret este un tip cinstit, dezinteresat, care merge drept la tinta.

In societate: Barbatul din zodia Mistret este un tip cinstit, dezinteresat, care merge drept la tinta. Toleranta este una din calitatile relevante ale unei reale inteligente. Nu prea se simte in largul sau la reuniunile mondene. Deloc superficial, va spune intotdeauna ce gandeste, iar aceasta sinceritate, uneori prea dura, va atrage dupa sine impresii si remarci negative. Mediile lui favorite sunt cercurile restranse si calatoriile, cu prilejul carora poate descoperi oamenii si viata lor. Desi e banuitor, uneori poate fi pacalit mai usor decat un copil.

Fata de prieteni este loial. Le spune ce crede despre ei cu riscul de a-i jigni, insa nu ar intelege daca i s-ar cere sa nu fie onest cu oamenii pe care si i-a ales drept camarazi. Acestia nu se supara, pentru ca stiu ca el este un om drept. Nu este, totusi, foarte exigent cu ei si e remarcabil faptul ca nu este nevoie sa-i vada tot timpul ca sa-si pastreze relatiile.

In intimitate: In dragoste, ca si in viata, merge direct la tina, fara ocolisuri. Are totusi grija sa nu fie inoportun. Inarmat cu speranta, lasand timiditatea undeva acasa, intr-un colt, va consuma multa energie pentru a seduce persoana care ii satisface idealul. Despartirile il ranesc profund. De aceea este banuitor si face alegeri cu discernamant. Cuplul odata format, va radia acea fericire calma cautata de toti. Este bine sa isi infraneze ingrijorarea nativa, pentru ca s-ar putea transforma intr-o gelozie sufocanta, nociva pentru relatie.

Ca parinte, conteaza pe sinceritatea copiilor sai, uitant ca pot fi si malitiosi. Atunci isi poate pierde increderea in ei. Dar esenta educatiei pe care le-o da ramane toleranta.

Caracteristici zodie