Zodia Maimuta - El
Barbatul din zodia Maimuta traieste intr-un permanent conflict intre nevoia de a se simti bine si dorinta febrila de schimbare.

In societate: Barbatul din zodia Maimuta traieste intr-un permanent conflict intre nevoia de a se simti bine peste tot si dorinta febrila de schimbare, imediat ce si-a cucerit obiectivul. Dar face fata acestei oscilatii datorita unei inteligente mobile si trebuie sa fie atent sa nu cada in superficialitate. Iese in societate cu un scop precis: sa seduca, sa starneasca admiratie, pentru ca in urma lui sa se vorbeasca despre el. Nu suporta singuratatea, clipele de refugiu din viata sa putand fi numarate pe degetele de la o mana. Cand vine vorba de prieteni, devine serviabil, si de aceea, foarte apreciat de acestia.

Cand simte ca se clatina ceva, apeleaza la armele sale preferate: umorul si farsa. Trebuie sa fie atent insa, deoarece poate glumi prea dur pe seama unor persoane care ii sunt antipatice si pe care nu le cunoaste destul de bine. Fata de acestea devine caustic, ofenseaza si dispare. Nu se stie daca ar trebui sa se astepte la o razbunare din partea lor.

In intimitate: Instabilitatea sa cronica ii poate crea probleme, nefiind considerat un partener de incredere; cu atat mai mult cu cat perspicacitatea sa depoetizeaza repede orice moment. Se aprinde repede, dar se plictiseste la fel de repede. In aceasta situatie ramane acelasi tip amabil si bland, numai ca intr-o zi va pleca neanuntat (caci se teme de certuri si mai ales de explicatii). Totusi, are darul ca, dupa o vreme, sa transforme fosta relatie amoroasa intr-o prietenie fidela.

Femeia ideala trebuie sa ii poarte o admiratie constanta, fara a cadea in devotiune, pentru ca i s-ar parea greu de suportat. Cand isi va pune pirostriile, va avea o familie vesela, agitata si putin dezordonata. Il enerveaza imaginea familiei traditionale, cu mese intreminabile si consilii saptamanale. Va tine hangul copiilor, care vor gasi in el un prieten pe vecie. Pentru el e musai sa aiba o casa plina de copii.

Caracteristici zodie