Zodia Bivol - El
Barbatul din zodia Bivol este un tip sobru, interiorizat, necomunicativ.

In societate: Barbatul din zodia Bivol este un tip sobru, interiorizat, necomunicativ. Poate ca o usoara doza de snobism il tine individualizat, pentru ca nu ii place sa se amestece cu altii, chiar daca are acelasi punct de vedere intr-o anumita problema. Isi construieste o imagine de om puternic, pe care se poate pune baza si care nu aduce ingrijorari celor din jurul sau, aceasta nu ramane doar o simpla masca, ci sunt calitati veridice. In variantele sale negative, Bivolul este foarte rigid, inchistat in principii, autoritar si dezorganiat.

In ceea ce priveste prietenii, tine la ei, discret, in felul sau, dar nu ar suporta sa fie deranjat de acestia in viata particulara. Cand ii cer sfatul, nu se grabeste, de teama sa nu ii indrume gresit: cu spiritul sau scrupulos, nu si-ar ierta niciodata daca i-ar induce in eroare.

In intimitate: Cand se indragosteste, e greu de recunoscut. Devine teribilist, incercand sa impresioneze femeia pe care doreste sa o cucereasca, dar ipostaza nu il prinde si se impleticeste in mii de stangacii. Ii lipseste tactul si de aceea nu va fi acceptat de femei superficiale, ci numai de acelea care vor trece cu vederea aceasta "crusta" si vor vedea omul care se ascunde in spatele ei.

Cand se casatoreste, asigura familiei un trai lipsit de griji. Daca nu o poate inconjura de lux, caci acesta este scopul sau - atunci va veghea la siguranta financiara in limitele sale.

Pentru copiii sai va fi un bun educator si sfatuitor. Asteapta de la acestia sa ii urmeze cu strictete indrumarile. Ii priveste cu drag cum cresc, dar nu suporta rasfatatii si galagiosii.

Caracteristici zodie