Zodia Cal - El
Barbatul din zodia Cal se remarca prin inclinatia spre actiune, taria de caracter, perseverenta cu care isi urmareste scopurile.

In societate: Barbatul din zodia Cal se remarca prin inclinatia spre actiune, taria de caracter, perseverenta cu care isi urmareste scopurile; toate acestea i-ar asigura un punctaj maxim , daca nu ar exista la el un anumit grad de superficialitate. Pare foarte natural in gestica si miscari, este sociabil, dinamic, ii place sa se exprime, sa vorbeasca; nimic nu sufera mai putin decat tacerea si inertia in societate. Felul sau ardent il impinge uneori catre jigniri la adresa celor din jur, fapt care ii scade din popularitate. Desi cunoaste multa lume, are putini prieteni, alesi pe spranceana. Cauta la acestia complementaritate, evitandu-i pe aceia care ii seamana. Este bine sa nu i se incredinteze secrete, pentru ca are probleme in a le tine doar pentru el.

In intimitate: Inclinatia lui spre schimbare ii poate crea o falsa imagine de Cassanova. Inconstanta lui nu se leaga de ezitari, ci mai degraba de impresia, care se dovedeste falsa pe parcurs, ca acum a gasit femeia potrivita. Nu suporta cochetariile, nazurile. Daca intalneste partenera ideala, risca sa devina prea slab, consumandu-se in aceasta directie cu o devotiune care ii va lua puterile. Desi in toate celelalte domenii stie sa isi urmareasca interesele, in dragoste e gata de orice sacrificiu.

In viata de familie se dovedeste autoritar, incercand sa o supuna propriei vointe. Nu accepta sfaturi din interiorul ei din cauza orgoliului nemasurat. Fata de copiii lui se dovedeste protector si educator, iar daca va avea fete, nu le va refuza capriciile. Cand vor ajunge mari le va oferi o libertate deplina, lasandu-i sa-si aleaga propriul drum.

Caracteristici zodie