Zodia Cocos - El
Barbatul din zodia Cocos are o inclinatie spre fast, petrecere, spre tot ceea ce e stralucitor, ceremonios, glorios.

In societate: Barbatul din zodia Cocos are o inclinatie spre fast, petrecere, spre tot ceea ce e stralucitor, ceremonios, glorios. Calitatile sale definitorii sunt onestitatea, cinstea si siguranta de sine. In societate este in elementul sau. Stie sa-si faca repede relatii, leaga numeroase prietenii, suscitand interesul celor din jur si amuzandu-i. De aceea sosirea lui este printre cele mai asteptate. Primeste invitatii de peste tot: nunti, botezuri, reuniuni, aniversari si le onoreaza cu mare placere. Nu e scump la vorba, iar sinceritatea sa face sa ofere amicilor sfaturi chibzuite. I se intampla sa duca dorul gastilor de colegi din perioada adolescentei si probabil el va astepta mai mult decat oricine altcineva, reuniunea de zece ani de la terminarea liceului, ori a facultatii.

In intimitate: Caracterul sau cinstit face sa caute o fiinta cu care sa imparta bucuriile, ambitiile, si modul de a privi viata. Aceasta va trebui sa se adapteze, daca nu e deja obisnuita cu viata de societate a Cocosului. Va fi loial, fidel, generos, fata de femeia iubita. Nu numai ca aventurile nu il satisfac, dar ii si perturba echilibrul.

Pentru el familia ocupa primul loc si in sanul ei va gasi refugiul de care are nevoie ca sa-si reface echilibrul. Afisand in exterior o masca putin superficiala, o va abandona in linistea caminului, unde se va purta natural, gustand din placerile mai simple, ale vietii de familie. Va fi un tata dinamic, gata sa se arunce in jocul copiilor, sa-i ghideze in descoperirea lumii din jur. Le cere in schimb sa nu-l minta. Trebuie sa-si domine ingrijorarea pentru viitorul lor si sa le acorde mai multa incredere.

Caracteristici zodie