Zodia Sarpe - El
Foarte inteligent si chibzuit, perfectionist prin natura lui, Barbatul din zodia Sarpe cu greu suporta esecul.

In societate: Foarte inteligent si chibzuit, perfectionist prin natura lui, Barbatul din zodia Sarpe cu greu suporta esecul. Intr-o astfel de situatie, orgoliul sau este facut mici farame si se va retrage din lume, pentru a se reface. In ceea ce priveste relatiile sociale, este circumspect fata de exteriorul lor. In ciuda felului sau rezervat de a fi, isi face relatii cu usurinta si nu pierde niciodata contactul cu ele, fiind foarte organizat si calculat. Detesta snobismul si prefacutii, fata de care are o atitudine glaciala. Este omul discutiilor care impun un anumit grad cultural. Ii place sa converseze cu prietenii pe diferite teme ce ii permit sa isi etaleze cunostintele; apreciaza cand acestia ii cer sfatul, dar este jignit peste masura cand nu il si urmeaza.

In intimitate: Fiind foarte exclusiv, femeia ideala pentru el trebuie sa aiba doua insuriri principale: iubitoare si fidela. Este bine sa nu dai unui Sarpe motive de gelozie, pentru ca posesivitatea si diabolicul ce zac in el vor scoate la lumina o latura infricosatoare. Cere totul partenerei alese si ofera, la randul sau, totul.

Un Sarpe asezat la casa lui este foarte fericit sa se ocupe de familie. Va deveni in casa "omul bun la toate", va dori sa fie in miezul evenimentelor familiale si va fi foarte gelos daca va fi vreodata exclus de la vreo sedinta de familie, ori de la vreun eveniment.

Stabilitatea sa va fi foarte benefica pentru copii. Mai greu devine cand nu le accepta acestora copilariile, avand pretentia ca ei sa se comporte matur. Cand vor fi adulti, va suporta greu esecurile lor, luandu asupra lui, vina acestor esuari.

Caracteristici zodie