Zodia Sobolan - El
Barbatul din zodia Sobolan este intr-o continua agitatie.

In societate: Barbatul din zodia Sobolan este intr-o continua agitatie. Repezit si nervos, nu devine calm decat in circumstante care ii cer in mod expres acest lucru. Intr-o conversatie, va vorbi cel mai mult, va aduce numeroase argumente, iar interlocutorul poate pierde firul logic al discutiei. Acest lucru se intampla fiindca nu are o gandire organizata, desi este un tip realist si rational. Singurul domeniu unde se dovedeste ?expert contabil? este cel financiar. Isi socoteste pana la ultima centima si isi gospodareste averea dupa reguli foarte stricte.

In intimitate: Desi are o natura egoista si in toate se protejeaza, viseaza la povesti pasionale si chiar incearca sa devina protagonist al lor. Nu se multumeste cu relatii soft, ci cauta senzatiile tari; atunci cand se indragosteste nu mai conteaza nimic decat femeia iubita si se dedica acesteia fara sa chibzuiasca daca merita.

Fata de viata de familie are o atutudine putin cam detasata. Se va casatori, totusi, iar ca parinte, va fi remarcabil . Va sti sa fie pentru copiii sai educator, sfatuitor si complice in acelasi timp. In fata dificultatilor ii va lasa se se descurce fara ajutorul lui, dar cel putin vor gasi sub acoperisul sau un climat propice implinirii lor.

Caracteristici zodie