Zodia Caine - El
Barbatul din zodia Caine este extrem de loial, moral, si amabil.

In societate: Barbatul din zodia Caine este extrem de loial, moral, si amabil. Este "omul faptelor", chibzuit, atent sa nu lezeze, deseori frustrat de aparitia unor evenimente neprevazute. Intotdeauna amabil, el stie sa asculte cu atentie, desi e cam timorat in ceea ce priveste exprimarea propriei pareri. Atrage respectul celor in varsta prin afisarea unei conduite exemplare, iar anturajul sau il indrageste pentru ca veselia sa linistita il face atat de simpatic.

Isi formeaza repede o parere despre persoanele abia cunoscute si cu greu isi va schimba aceasta prima impresie. Are insa frumoasa calitate de a-si tine parerea doar pentru el. Loialitatea il face fidel prietenilor, care la randul lor apreciaza sfaturile rationale venite din partea lui, si il ajuta cu aceeasi devotiune. Si-i alege cu aceeasi chibzuinta nativa si face totul ca sa-i scoata din impas. Secretele fata de el il jignesc, iar absenta vestilor il ingrijoreaza.

In intimitate: In dragoste se teme mai mult decat oricare altul, de rupturi, de superficialitate si de minciuna. Astfel se manifesta inclinatia sa spre neliniste si banuiala. De aceea, va sta in expectativa o perioada lunga, pana se va convinge ca femeia de langa el e statornica. Caracterul sau afabil, solid, fidel, face din el partenerul ideal. Indragostit pentru mult timp, el va sti instinctiv ce isi doreste partenera, inainte ca aceasta sa gandeasca chiar. Ofera si cere tone de tandrete. Cu toata loialitatea de care da dovada, acest barbat este dificil si e necesar sa il cunosti foarte bine ca sa il intelegi.

In postura de tata, va fi atent sa insufle copiilor sai simtul onoarei, al deminatii. Fiind preocupat de dreptate, actiunea fata de ei va fi indelung gandita.

Caracteristici zodie