Zodia Iepure (Pisica)- El
Barbatul din zodia Iepure este un tip prudent, inteligent si discret.

In societate: Barbatul din zodia Iepure este un tip prudent, inteligent si discret. Reprezinta imaginea omului cumsecade, care ascunde o anumita doza de egoism. Nu face caz de nici un aspect al vietii sale. Ii plac petrecerile cu fast, ceremoniile, desi nu este intotdeauna foarte sociabil. Se va simti bine intr-un mediu calm, pentru ca are oroare de scandaluri. Il demobilizeaza, devine vulnerabil si poate fi ranit foarte usor. El se cunoaste si evita astfel de circumstante. Daca se trezeste, totusi, in mijlocul unei dispute, simtul diplomatiei il va face un bun reconciliator.


Cu prietenii se cearta rar. In general este foarte amabil cu ei, iar acestia au frumoasa calitate de a fi chibzuiti. Fidel prietenilor, va sari in ajutorul lor, fara insa a-si sacrifice linistea pentru ei.

In intimitate: Iepurele nu se va linisti decat cand isi va gasi femeia potrivita. Pana atunci va topai dintr-o relatie in alta, dand falsa impresie de frivolitate. In realitate, el este frustrat de incompatibilitati si nu se dedica total daca nu considera ca merita. Ii e teama sa se ataseze fiindca ii e teama de rupturile sentimentale mai mult decat de orice altceva. Femeia care vrea sa il pastreze langa ea trebuie sa stie ca fidelitatea lui si fericirea in cuplu depind numai de calitatea sentimentelor fata de el. In al doilea rand, va trebui sa construiasca o relatie buna cu parintii lui, pentru ca Iepurele este foarte atasat de acestia.

Ipostaza de tatic ii va da probleme de cap: va fi ba un parinte autoritar, ba unul indiferent, care va sta cu mainile in san, hotarat sa rada la nazbatiile acestora.

Chiar daca este un bun profesionist, odata obtinuta viata familiala dorita, va sti sa o puna pe primul loc, oferindu-i tot confortul.

Caracteristici zodie