Ulmul
Persoana nascuta sub semnul Ulmului este facuta pentru a conduce.

Persoana nascuta sub semnul Ulmului este facuta pentru a conduce. Ii place sa coordoneze oamenii, sa ii indrume si, in acelasi timp, ii place sa ii ajute sa isi indeplineasca idealurile. Este un adevarat leader, intelegand atat partea practica a conducerii, cat si partea sentimentala.

Omul-ulm este idealist, isi fixeaza teluri inalte, pentru care lupta si in atingerea lor isi mobilizeaza toate fortele. De cele mai multe ori, ii mobilizeaza si pe ceilalti, gasind motivatiile care i-ar putea face pe acestia sa lupte pentru acea cauza.

Persoana nascuta sub semnul Ulmului este calma, linistita si adora sa intretina relatii de pace cu cei din jurul sau. Este de o sinceritate uimitoare si este deosebit de deschisa in a spune lucrurilor pe nume. Este dotat si cu simtul umorului si o inteligenta ascutita, care il vor ajuta sa spuna lucrurilor pe nume intr-un mod original. In dragoste, este o persoana pasionala, in ciuda calmului aparent de care da de obicei dovada. Omul-ulm tine foarte mult la familie si va fi foarte devotat acesteia.

Caracteristici zodie