Nucul
Persoana nascuta sub semnul Nucului este un bun strateg, care va incerca intotdeauna sa organizeze si sa analizeze munca celor din jurul sau.


Persoana nascuta sub semnul Nucului este un bun strateg, care va incerca intotdeauna sa organizeze si sa analizeze munca celor din jurul sau. Este impresionant de calm si un adevarat conducator.

Omul-nuc este capricios si intr-o oarecare masura agresiv, in special atunci cand nu ii sunt satisfacute capriciile.Este imprevizibil si intr-o oarecare masura impulsiv. Cei din jurul sau este posibil sa considere ca este lipsit de scrupule si ca va face orice pentru a-si atinge telurile.

De cele mai multe ori, persoana nascuta sub semnul Nucului este singuratica, introvertita si  foarte stapana pe sine. Nu este o persoana deschisa si sexului opus ii va aparea o persoana atragatoare tocmai prin mister. In societate va straluci si va fi aproape mereu centrul atentiei, intrucat aceasta aura de mister si puterea specifica il vor face sa fie intotdeauna interesant pentru cei din jur.

Caracteristici zodie