Mesteacanul
Mesteacanul este o persoana puritana, modesta careia nu-i place sa i se tina morala.


Mesteacanul este o persoana puritana, modesta careia nu-i place sa i se tina morala. Este sofisticata si are simtul masurii. Persoana mesteacan este prietenoasa si nu este fatarnica. Este loiala, de incredere insa nu da dovada de prea multa pasiune sau ambitie in ceea ce face, dar pe de alta parte afiseaza o imaginatie fara limite.

Persoanele nascute sub acest semn zodiacal, sunt flexibile si aristocrate, amabile si intelegatoare. Au parte de succes fara a abuza de amabilitatea celor din jurul lor, sunt delicate si calme. Acesti oameni nu isi impun preferintele si starile de spirit, nu au asteptari foarte mari si nu regreta nimic. Sunt la fel de modesti precum Puritanii, insa dau dovada de o eleganta desavarsita si nu tin cont prea mult de moralitate.

Persoanele mesteacan stiu cand sa puna punct si pot fi foarte toleranti. Pe de alta parte nu suporta vulgaritatea si au o repulsie fata de lux, snobism sau oricare alta forma de opulenta.

Prefera sa traiasca retrasi in afara oraselor, dar se pot obisnui in orice loc, cu conditia sa aiba ocazia de a lucra in liniste. In ciuda aspectului foarte gratios si elegant al persoanei mesteacan, acestora le place sa munceasca, munca fiind un aspect important al vietii lor.

Caracterul lor modest si delicat ii predispune la relatii calme de dragoste. Pot fi foarte sentimentali si nu se tem de emotii foarte pasionale. Aceste persoane sunt extrem de loiale si oneste. Caminul lor radiaza comfort, implinire si fericire. Unii mesteceni au tendinta de a se casatori in graba, insa nu-si regreta niciodata alegerea.

Oamenii ce poarta semnul mesteacanului au o trasatura aparte - inteligenta. Imaginatia si creativitatea lor nu au limite si sunt punctele forte in munca pe care o fac. Cu abilitatile de a gandi logic si de a lucra eficient, mestecenii pot avea succes in diferite domenii. Cu toate ca se pot implica in orice domeniu de activitate, mestecenii tind sa aiba succes rasunator in domeniul artelor.

Singurul defect major al acestor persoane este facptul ca socializeaza mai greu. Inalta societate si relatiile cu oameni sus-pusi nu prezinta interes pentru mesteceni. Totusi, acest aspect nu-i impiedica sa duca o viata fericita. Nu au pretentii prea mari de la viata, numai o persoana draga care sa-i inteleaga si o biblioteca bogata.

 

Caracteristici zodie