Castanul
Persoana nascuta sub semnul Castanului este, in general, rece si deosebit de stapanita.

Persoana nascuta sub semnul Castanului este, in general, rece si deosebit de stapanita. Este genul de persoana care, in exterior, pare aspra, desi in interior este calda si duioasa. Pentru Castan, cele mai importante lucruri sunt dragostea si aprecierea celor din jur. Isi doreste foarte mult sa fie inteles si iubit, sa i se arate afectiune si, mai ales, sa fie ajutat sa se dezvolte. Are nevoie de incurajare ca de aer, desi stilul sau rece ascunde foarte bine acest lucru.

Este un om practic si indemanatic, abil, care stie foarte bine sa se descurce cu mai multe lucruri deodata.Este realist si nu este genul care sa alerge dupa idealuri. Este priceput in materie de finante si in ceea ce tine de lege si drept. De multe ori, este posibil sa dea impresia ca este zgarcit, chiar egoist.

In dragoste, omul-castan este o persoana pasionala si fidela, genul care iubeste o singura data in viata. Are simtul dreptatii si reactioneaza prompt si violent la nedreptate. Nu este foarte flexibil si, de multe ori, este posibil sa para chiar incapatanat.

 

Caracteristici zodie