Cedrul
Persoana nascuta sub semnul Curmalului este lipsita de grjii, veselea si o adevarata iubitoare de viata si de oameni.


Persoana nascuta sub semnul Curmalului este lipsita de grjii, veselea si o adevarata iubitoare de viata si de oameni. Celor din jur le poate parea, de cele mai multe ori, superficiala. Omul-curmal nu este preocupat de situatia materiala, de orgolii, ambitii sau parvenire. Banii sunt una dintre ultimele griji ale acestui poet idealist.

Este un sentimental adevarat, indragostit de dragoste si de viata. Este in stare sa se daruiasca total unei cauze in care crede si sa dea tot ce are el mai bun. Acest lucru se aplica si in viata familiala si sentimentala, fiind capabil sa faca totul pentru a o face pe persoana iubita fericita.

In afaceri poate demonstra lipsa simtului practic, imprudenta si, de cele mai multe ori, naivitate. Totusi, aceste mici lipsuri vor fi compensate prin creativitatea si originalitatea de care dai dovada.

Omul-curmal adora sa fie in centrul atentiei si considera ca aceasta pozitie i se cuvine. Este un optimist jovial, caruia cei din jur ii vor cauta in permanenta compania si vor face tot posibilul sa i se alature.

Caracteristici zodie