Plopul
Persoana nascuta sub semnul Plopului este un iubitor de libertate idealist si deosebit de sentimental.


Persoana nascuta sub semnul Plopului este un iubitor de libertate idealist si deosebit de sentimental. Este o persoana sufletista, care tinde sa se implice foarte mult in relatiile cu cei din jurul sau si, prin urmare, s-ar putea de multe ori sa fie ranit.

Omul-plop este vesel, curajos si original. Celor din jur le poate parea lipsit de griji si, de cele mai multe ori, putin orgolios. In realitate, el este un pesimist. Va fi capabil insa sa isi ascunda sentimentele de dragul celor din jurul sau, in scopul de a le infrumuseta acestora viata.

Este deoesbit de preocupat de viitor, atat in ceea ce il priveste pe el, cat si in ceea ce ii priveste pe cei din jurul sau, in special pe cei la care tine. Este un spirit practic si profund interesat de posibilitatea de materializare a nevoilor sale si ale celor din familie.

Omul-Plop este destul de pesimist, fiind adesea chiar prapastios. Este genul de om care vede, mai ales, partea goala a paharului. Este dotat cu un spirit critic exagerat si da dovada de luciditate exagerata, intelegand mereu problemele care pot aparea si fatalitatea existentei. Atunci cand, cu varsta, va reusi sa treaca peste acest pesimism fatalist, va descoperi ca viata este frumoasa si va deveni mai putin vulnerabil.

 

Caracteristici zodie