Smochinul
Persoana nascuta sub semnul Smochinului este cinstita, un exemplu de onoare si de bune intentii.


Persoana nascuta sub semnul Smochinului este cinstita, un exemplu de onoare si de bune intentii. Atata timp cat persoana nascuta sub semnul Smochinului va face tot posibilul sa pastreze aceste valori morale intacte in el si in cei din jurul sau, lucrurile se vor putea mentine in echilibru in viata sa si, prin urmare, va pretui aceste valori atat in el, cat si in altii.

Omul-Smochin nu este in nici un caz un exemplu de stabilitate. Din contra, de cele mai multe ori va demostra chiar opusul. Cu toate acestea, reversul medaliei este ca este flexibil si este o persoana pe care cu argumente solide o poti convinge.

Familia este sfanta pentru persoana nascuta sub semnul Smochinului si va face tot posibilul sa ii asigure acesteia tot confortul si respectul necesare. Are nevoie de caldura sufleteasca si daruire si isi doreste sa fie ascultat. Este foarte important sa fie ascultat, in special pentru ca isi face multe griji, din lucrurile marunte cotidiene.

Dovedeste inteligenta si spirit practic si ii va fi usor sa reuseasca in afaceri. Este lucid, poseda simtul umorului si discutiile cu el vor fi de cele mai multe ori o placere.

Caracteristici zodie