Salcia
Persoana nascuta sub semnul Salciei este inteligenta, organizata si dotata cu spirit intreprinzator.

Persoana nascuta sub semnul Salciei este inteligenta, organizata si dotata cu spirit intreprinzator. Dispune de o imaginatie debordanta, din care de cele mai multe ori izvoraste si creativitea sa.

Omul-salcie este intotdeauna implicat in viata celor din jurul sau si va dori sa inteleaga cat mai in profunzime psihologia si dorintele acestora. Va incerca sa patrunda cat mai adanc in mintea celor din jurul sau si sa ii influenteze pe acestia inspre a armoniza relatiile dintre ei.

In dragoste, persoana nascuta sub semnul Salciei va crea un adevarat teren minat. Nu este de o fidelitate exemplara si isi va alege parteneri la fel de instabili sentimental ca si el. Omul-salcie este invaluit de mister, mister pe care il va pastra si in viata sa sentimentala. Este senzuala, devotat placerii fizice si va face tot ceea ce ii sta in putinta pentru a-si satisface nevoile estetice.

Persoana nascuta sub semnul Salciei este devotata clipei, traind intens prezentul si facand tot posibilul sa ii ajute si pe ceilalti sa traiasca la maxim.

Caracteristici zodie