Scorusul
Scorusul este exemplul perfect de persoana deosebit de tare care se va ascunde in spatele unei masti de vulnerabilitate.


Scorusul este exemplul perfect de persoana deosebit de tare care se va ascunde in spatele unei masti de vulnerabilitate. Pentru cei din jur, va parea o persoana fragila. Se va manifesta cu gentilete si tact in relatiile cu cei din jurul sau si va face tot posibilul pentru a le arata acestora ca tine la ei si ca doreste ca ei sa aiba parte de ceea ce isi doresc.

Dragostea este cel mai important lucru din lume pentru scorus si va face tot ce ii sta in putere pentru a-si gasi implinirea emotionala. Este capabil de sacrificiu si isi doreste foarte mult ca cei din jurul lui sa fie fericiti.

Este loial si deosebit de onest. Este genul de persoana care spune lucrurilor pe nume. Este capabil sa lege si sa intretina relatii de respect si afectiune cu cei din jurul sau si va incerca din rasputeri sa fie in centrul atentiei. Nu iarta atunci cand este dezamagit si face tot posibilul sa se inconjoare de relatii morale.

In societate este plin de farmec. Sociabil, amuzant, inteligent si creativ, Scorusul este un om de lume, in tot ceea ce presupune acest cuvant.

Caracteristici zodie