Trandafirul
Trandafirul este, in primul si in primul rand, caracterizat prin nevoia de stralucire si de a fi in centrul atentiei.


Zodiac floral pentru persoanele nascute in zilele de: 9, 18, 27

Trandafirul este, in primul si in primul rand, caracterizat prin nevoia de stralucire si de a fi in centrul atentiei. Atunci cand orgoliul sau este satisfacul si nativul Trandafir va fi fericit. Pe de alta parte, atunci cand cei din jur nu inteleg ca modestia este o virtute, el va fi la fel de nesatisfacut. Pentru el nu este suficient sa fie el in centrul atentiei, trebuie si ca cei din jur sa inteleaga ca el este superior si cu un pas inainte.

Trandafirul este o persoana temperamentala si impulsiva, care va face tot ceea ce ii sta in putere pentru a-si impune punctul de vedere, chiar si atunci cand nu exista un rezultat final pentru actiunile sale.

Pentru cei dragi, Trandafirul este insa capabil sa treaca peste temperament si orgoliu si sa fie devotat si in stare de sacrificii. Atunci cand simte ca cei din jurul sau il admira, nativul Trandafir va emana bunatate si generozitate si va fi o persoana de baza. Se va spune despre el ca este o closca mereu gata sa sara pentru a-si apara puii.

Indiferent care sunt idealurile sale, nativul Trandafir este convins ca va reusi, are incredere in sine, uneori devenind chiar infatuat, fara sa fie necesar.

In dragoste, Trandafirul este loial, in sensul in care se va sacrifica pentru cel drag lui. Totusi, nu este persoana care sa se poata abtine sa nu calce pe alaturi si de majoritatea orilor va da dovada de nestatornicie. Este o fiinta pasionala, chiar furtunoasa in dragoste si capabila de a intui toate dorintele sexuale ale partenerului.

Zodiacul floral se obtine pe baza zilei de nastere. Numerele reprezinta ziua in care s-a nascut persoana.

Caracteristici zodie