Orhideea
Nativul Orhidee este o persoana sensibila, emotiva si destul de vulnerabila.


Zodiac floral pentru persoanele nascute in zilele de: 7, 16, 25

Nativul Orhidee este o persoana sensibila, emotiva si destul de vulnerabila. Este empatica si cauta mereu sa ii inteleaga pe cei din jur si sa ii ajute. Din acest motiv, este posibil de multe ori chiar sa sufere, pentru ca cei din jur nu il inteleg sau ii ranesc sentimentele.

Este o persoana care iubeste pacea si evita conflictele cu orice pret. Are un autocontrol deosebit si face tot ceea ce ii sta in putinta pentru a intelege alte puncte de vedere, chiar si atunci cand sunt total opuse opiniilor lor.

Atunci cand ajunge intr-un conflict, Orhideea se consuma la maxim. Face tot ceea ce poate pentru a nu se exterioriza intr-un mod agresiv, dar de obicei tine in el si ajunge sa explodeze. Cea mai importanta lectie pe care ar fi bine sa o invete Orhideea, este aceea ca

In dragoste, Orhideea este pretentioasa in alegerea partenerului si atunci cand se decide asupra unui partener este de obicei foarte convinsa. Este fidela si dornica sa multumeasca persoana iubita, iar atunci cand exista conflicte in familie, el va fi primul care va accepta un compromis.

Caminul este cel mai important lucru din viata Orhideei, iar familia este principala sursa de caldura si stabilitate. Siguranta provine din stabilitate, iar stabilitatea provine din climatul si organizarea aduse de Orhidee.

Zodiacul floral se obtine pe baza zilei de nastere. Numerele reprezinta ziua in care s-a nascut persoana.

Caracteristici zodie