Floarea-Soarelui
Persoana nascuta sub semnul Florii-Soarelui este dinamica si perseverenta.

Zodiac floral pentru persoanele nascute in zilele de: 1, 10, 19, 28

Persoana nascuta sub semnul Florii-Soarelui este dinamica si perseverenta. Pune cariera pe primul plan si face tot posibilul pentru a-si urmari telurile inalte pe care si le-a stabilit. Este o persoana expansiva, chiar exuberanta, care ii influenteaza pe cei din jur intr-un mod pozitiv si stie sa se face placuta. Ii atrage pe cei din jur ca un magnet, prin sarmul si buna dispozitie pe care le emana.

Exista cazuri in care devine prea autoritara cu cei din jur, incercand sa isi impuna punctul de vedere in forta. Impulsivitatea si graba sunt doua probleme de caracter cu care se pot confrunta nativii din Floarea-Soarelui, dar aceste lucruri pot fi trecute cu vederea datorita sarmului si carismei specifice nativilor.

Nativii Florii-Soarelui nu sunt printre cei mai indulgenti nativi. De multe ori pot deveni critici si de foarte multe ori uita sa fie sinceri cu cei din jur si cu ei insisi, reusind astfel sa isi indeparteze semenii.

Sunt persoane descurcarete, care vor face tot posibilul sa iasa din cele mai ciudate situatii. Veti gasi mereu solutii, nu va veti crampona in problemele care apar. In acest mod, veti reusi sa atrageti simpatia si respectul celor din jur, acestia invatand sa se bazeze pe dumneavoastra ori de cate ori va fi nevoie.

Floarea-Soarelui va simti mereu nevoia de a fi in centrul atentiei si de a straluci in ochii celor din jur. Sunt persoane care isi urmaresc cu forta scopurile si care fac tot posibilul pentru a obtine admiratia celor din jur pentru aceasta putere a lor.

In dragoste, nativii nascuti in Floarea-Soarelui sunt instinctuali si patimasi. Vor pune pasiunea inaintea ratiunii si de multe ori vor confunda dorinta cu dragostea insasi. Le place sa aiba relatii cu persoane mai slabe decat ei, persoane care se vor lasa dominate mai usor.

Zodiacul floral se obtine pe baza zilei de nastere. Numerele reprezinta ziua in care s-a nascut persoana.

Caracteristici zodie