Macul
Persoanele nascute sub semnul Macului sunt intuitive si sensibile.


Zodiac floral pentru persoanele nascute in zilele de: 6, 15, 24

Persoanele nascute sub semnul Macului sunt intuitive si sensibile. Vor putea anticipa situatii si au o mare putere de analiza si sinteza. Atunci cand evenimentele se arata defavorabile, vor face tot posibilul pentru a gasi o solutie cu doi pasi inainte.

Macul este un bun psiholog si un bun cunoscator al firii omenesti. Va fi genul de persoana care va putea sa ii influenteze si convinga pe cei din jur de lucrurile in care crede, fara a manipula.

Nativul Mac este sensibil si uneori poate ajunge chiar emotiv. Este visator, idealist si se afunda de multe ori in stari de reverie. Cei din jur ar putea avea chiar senzatia ca este o persoana nerealista si rupta de realitate.

Macul este o persoana rafinata, cu gusturi bune si cu o preferinta reala pentru lux si stralucire. Simte nevoia sa cheltuiasca, sa consume si sa traiasca la maxim. Din acest motiv, este posibil de multe ori ca Macii sa fie persoane vicioase, putandu-si crea o multitudine de dependente. Unele dintre aceste dependente vor fi de natura psihologica.

Are nevoie in viata sa de persoane care sa il organizeze si disciplineze. Este nevoie sa fie adus cu picioarele pe pamant, chiar si atunci cand lucreaza intr-un domeniu creativ. Macul este posibil sa nu isi cunoasca obiectivele si sa nu stie ce trebuie sa faca si cum.

In dragoste, este idealist si va face tot posibilul pentru a avea o relatie minunata si romantica. Viseaza la un partener ideal care sa il duca departe. Este posibil ca de multe ori relatia lui sa fie atat de idealizata si ridicata pe un piedestal, incat Macul sa nu fie la curent cu evenimentele petrecute in relatie.

Zodiacul floral se obtine pe baza zilei de nastere. Numerele reprezinta ziua in care s-a nascut persoana.

Caracteristici zodie