Bujorul
Bujorul este o persoana care adora sa lupte si sa persevereze in ceea ce fac, in ciuda tuturor problemelor care pot aparea.


Zodiac floral pentru persoanele nascute in zilele de: 2, 11, 20, 29

Bujorul este o persoana care adora sa lupte si sa persevereze in ceea ce fac, in ciuda tuturor problemelor care pot aparea. De multe ori, aceasta perseverenta definitorie se poate transforma in incapatanare, trasatura care i-ar putea intr-o anumita masura indeparta de cei din jur. Comunicarea cu cei din jur este posibil sa fie ingreunata de aceasta incapatanare, iar nativii vor trebui sa invete flexibilitatea in relatiile pe care le intreprind cu ceilalti.

Persoana nascuta sub semnul Bujorului este loiala, devodata, fiind capabila de cele mai mari sacrificii pentru persoanele pe care le iubeste. Datoria este un cuvant de ordine in viata Bujorului si nu se va da in laturi de la nimic pentru a-si implini datoria.

Incapatanarea si lipsa de flexibilitate pot fi probleme in relatia Bujorului cu oamenii din jur si in special cu colaboratorii. Isi doreste mult un trai confortabil si vrea cu tot dinadinsul sa aiba un camin calduros si iubitor.

O alta lectie pe care Bujorul trebuie sa o invete in viata este aceea a rabdarii. Bujorul trebuie sa isi educe rabdarea, mai ales in ceea ce ii priveste pe cei dragi. Spiritul critic, ideea datoriei de a fi cel mai bun si lipsa de rabdare l-ar putea face sa piarda esentialul in viata: bucuria.

In dragoste, Bujorul va fi dependent de persoana iubita. Este loial si simte nevoia caldurii si iubirii in permanenta. Poate fi chiar posesiv si irational de gelos, atunci cand se simte nesigur.

Zodiacul floral se obtine pe baza zilei de nastere. Numerele reprezinta ziua in care s-a nascut persoana.

Caracteristici zodie