Margareta
Margareta este un exemplu de ambitie si perseverenta. Atunci cand are un obiectiv, va face tot posibilul pentru a si-l atinge.

Zodiac floral pentru persoanele nascute in zilele de: 8, 17, 26

Margareta este un exemplu de ambitie si perseverenta. Atunci cand are un obiectiv, va face tot posibilul pentru a si-l atinge. Este genul de persoana care nu se lasa influentata si nu intelege ce este acela un compromis. Este incapatanata, desi lasa incapatanarea sa se ascunda in spatele unei diplomatii innascute.

Este o persoana controlata si calculata, care nu isi asuma riscuri atunci cand nu este cazul si care actioneaza intotdeauna conform unei strategii prestabilite. Totul se desfasoara conform unor etape prestabilite, in ordine si incercand sa indeplineasca obiectivele initiale. Din pacate, toata viata Margaretei urmeaza aceeasi logica rigida. Chiar si viata amoroasa, chiar si viata profesionala, vor avea aceeasi umbra de nevoie de siguranta.

Margareta va calcula totul, de la un sarut, pana la un "buna dimineata". Atunci cand nu va fi sigura de rezultat, va prefera sa nu actioneze. Este insa o persoana comunicativa, care face tot posibilul pentru a pastra relatii placute cu cei din jur si pentru a actiona conform cu ceea ce este universal acceptat.

Atunci cand ceva nu merge bine, Margareta este cea care va lua haturile si va face tot posibilul pentru a-si asuma tot planul si a aduce lucrurile pe calea cea buna. Va incerca pe cat posibil sa controleze evenimentele din viata sa si a celor apropiati de ea.

Atunci cand lucrurile merg bine, Margareta se va simti echilibrata si va fi mai neimplicata decat de obicei. Totusi, atunci cand cei din jur invata sa o accepte, vor trece peste momentul in care o vor considera pasiva.

Zodiacul floral se obtine pe baza zilei de nastere. Numerele reprezinta ziua in care s-a nascut persoana.

Caracteristici zodie