Papucul-Doamnei
Persoana nascuta sub semnul Papucului-Doamnei este flexibila si dornica de aventura.


Zodiac floral pentru persoanele nascute in zilele de: 3, 12, 21, 30

Persoana nascuta sub semnul Papucului-Doamnei este flexibila si dornica de aventura. Papucului-Doamnei ii place sa isi asume riscuri si sa faca tot posibilul pentru a face lucruri iesite din comun.

Papucul-Doamnei se plictiseste repede si are nevoie de schimbari permanente. Atunci cand se simte prea in siguranta, este posibil sa aiba impresia ca sta pe loc. Va face tot posibilul sa schimbe decorurile, situatiile si personajele cat mai des. Nu ii plac regulile rigide, regulamentele, planurile si programele. Isi iubeste libertatea si va face tot ceea ce ii sta in putinta pentru a si-o pastra intacta.

Este o persoana creativa, care adora liberatea de miscare. Papucul-Doamnei este caracterizat si de o imensa curiozitate, pe care si-o va manifesta in toate domeniile. Are mereu nevoie de lucruri noi si de provocari pentru a isi gasi linistea.

In afaceri si cariera, nativul Papucului-Doamnei adora riscurile si provocarile. Va miza totul pe o afacere si o va promova cu toate puterile. Este genul care nu tinteste castigurile usoare si fara efort.

In dragoste, nu este foarte statornic. Ii plac aventurile si starea de indragosteala. Cel mai bine se va potrivi cu un partener inventiv, care sa stie sa improspateze in permanenta viata sexuala si amoroasa a cuplului. Papucul-Doamnei nu este genul de persoana care sa se implice si daruiasca total intr-o relatie, ci mai degraba genul de persoana care traieste clipa si incearca sa o traiasca la maxim.

Zodiacul floral se obtine pe baza zilei de nastere. Numerele reprezinta ziua in care s-a nascut persoana.

Caracteristici zodie