Irisul
Nativul Iris este caracterizat prin flexibilitate si adaptabilitate la orice fel de mediu si grup de interese.


Zodiac floral pentru persoanele nascute in zilele de: 5, 14, 23a

Nativul Iris este caracterizat prin flexibilitate si ada2008-10-2210:46:35ptabilitate la orice fel de mediu si grup de interese. Este o persoana sociabila, plina de carisma si inventivitate. Va da dovada de creativitate si inteligenta in absolut orice fel de circumstante si va face tot posibilul sa gaseasca cele mai bune solutii pentru orice tip de probleme.

Irisul este o persoana activa si de actiune si de multe ori poate demonstra un temperament vulcanic. Nu este genul de persoana care sa analizeze mult situatia inainte de a lua o decizie, ci mai degraba opusul. De multe ori, pe Iris il ia gura pe dinainte si poate spune lucruri pe care nu le crede cu adevarat.

Libertatea este foarte importanta pentru Iris si va reactiona prompt oricand va simti ca o anumita persoana, conjunctura sau profesie ii va ingradi aceasta mult iubita libertate. Corectitudinea este de asemenea importanta pentru Iris si va face tot posibilul pentru a lupta pentru acestea. Nu apreciaza deloc persoanele rigide sau persoane incapatanate si se va feri de acestea pe cat posibil.

In dragoste, Irisul este persoana care va cauta multi ani pana cand isi va gasi idealul. Nu este in nici un caz persoana care sa se multumeasca cu putin. Atunci cand gaseste ceea ce el considera ideal, Irisul va deveni loial si protector, capabil sa isi inteleaga partenerul din toate punctele de vedere.

Zodiacul floral se obtine pe baza zilei de nastere. Numerele reprezinta ziua in care s-a nascut persoana.

Caracteristici zodie