Albastreaua
Persoanele nascute sub semnul Albastrelei sunt fidele si loiale.

Zodiac floral pentru persoanele nascute in zilele de: 4, 13, 22, 31.

Persoanele nascute sub semnul Albastrelei sunt fidele si loiale atat ideilor, cat si persoanelor din viata lor. Se vor devota cu totul proiectelor lor si relatiilor care conteaza in profesia si viata lor sociala.

Nativii Albastrea au o nevoie primara de stabilitate si siguranta. In permanenta, aceasta nevoie va fi cea care ii va impiedica sa se aventureze in actiuni riscante sau afaceri periculoase.

Albastreaua este o persoana organizata, calculata si foarte orientata catre atingerea obiectivelor. Are capacitati reale de coordonare si va incerca sa organizeze si viata celor din jurul sau – in special pe cea a colaboratorilor, colegilor de echipa sau membrilor familiei. Ordinea si perfectiunea sunt idealurile supreme ale Albastrelei si va face tot posibilul ca sa le obtina.

Albastreaua nu este genul de persoana care sa fie diplomata, ci mai degraba impulsiva. Mai ales cand este vorba despre punctele sale de vedere, Albastreaua va fi in stare sa abordeze problema asa incat sa isi impusa opinia.

In dragoste, Albastreaua este loiala, cu toate ca este pretentioasa. Nativul Albastrea va cauta intotdeauna acea persoana ideala, care sa corespunda tuturor criteriilor sale. Atunci cand o va gasi, va face tot posibilul sa o pastreze si sa o satisfaca din toate punctele de vedere. Din pacate, nativul Albastrea nu este foarte deschis si va intampina uneori dificultati in exprimarea sentimentelor si a vulnerabilitatii sale.

Zodiacul floral se obtine pe baza zilei de nastere. Numerele reprezinta ziua in care s-a nascut persoana.

Caracteristici zodie