Sobolan
Persoanele nascute in aceasta zodie vor fi destul de relaxate si de implinite in anul dragonului de apa.
Vor avea o perioada foarte buna, plina de succese. Vor actiona cu incredere si vor lua cele mai bune decizii. Foarte rar se vor lasa influentate de parerile celorlalte persoane din jurul lor. Vor avea abilitatea de a iesi cu bine din orice situatie.

Persoanele care lucreaza in domeniul afacerilor sau in domeniul comertului vor avea un succes foarte mare. De asemenea, persoanele care lucreaza in domeniul artistic vor avea foarte multe satisfactii in acest an. Isi vor sustine cu tarie parerile in fata celorlalte persoane si vor avea intotdeauna argumente foarte bune pentru a dovedi ca au dreptate. Sunt foarte greu de influentat si tocmai de aceea, persoanele care intra in contact cu cei nascuti in zodia sobolanului vor trebui sa aiba foarte multa rabdare.

Vor avea mari sanse sa se dezvolte profesional, o serie de oportunitati se vor ivi de-a lungul anului. In ceea ce priveste rezolvarea anumitor probleme va fi necesar sa actioneze intr-un timp foarte scurt. Aceste persoane nu vor fi deloc avantajate daca vor lasa ca lucrurile sa evolueze de la sine.

Vor avea o mare capacitate de concentrare si vor avea abilitatea de a se reface rapid dupa lungi perioade de stres sau de eforturi mari. In prima parte a anului vor fi nevoite sa actioneze destul de rapid daca doresc sa obtina anumite lucruri. Spre mijlocul anului vor avea mari sanse sa se implice in proiecte de viitor sau sa incheie noi colaborari. In toamna vor avea mici momente de confuzie si vor intampina cateva obstacole insa toate acestea nu vor fi o problema majora pentru persoanele nascute in zodia sobolanului.

In ceea ce priveste viata personala persoanele nascute in aceasta zodie nu vor avea suficient timp liber pentru a-si dezvolta relatia, cel putin in prima parte a anului. Natura impulsiva a persoanelor nascute in zodia sobolanului va duce la numeroase conflicte, chiar si in cadrul acelor relatii care din exterior par perfecte. Persoanele singure vor avea sanse sa cunoasca pe cineva, mai ales in a doua jumatate a anului.
Caracteristici zodie