Compatibilitate zodia Sobolan
Afla compatibilitatile zodiei chinezesti Sobolan.

Compatibilitate intre zodiile: SOBOLAN - SOBOLAN

Relatie foarte buna, atat sub aspect afectiv, cat si profesional.

Doi parteneri nascuti in zodia Sobolanului formeaza un cuplu armonios. Se inteleg numai din priviri. Foarte greu vor da nastere la discutii in contradictoriu sau certuri, gratie tendintei lor de conciliere, de mediere a conflictelor.

In intimitate, sunt inventivi si pasionali. Se inteleg de asemenea foarte bine in familie.

Afinitati: amoroase si profesionale.

Compatibilitatea lor generala este 90%.


Compatibilitate intre zodiile: SOBOLAN - BIVOL

Sobolanul si Bivolul nu au, cu siguranta, prea multe lucruri in comun. Sobolanul e generos, epatant, se acomodeaza usor oricarei situatii. Bivolul este timid, serios si prea putin dispus la compromisuri.

Aveam de-a face, deci, cu un raport din care ies scantei!
Cu toate acestea, cateodata, tocmai diversitatea este aceea care da culoare unei relatii si o incarca cu energie. Daca isi vor stabili niste obiective comune, pentru care sa lupte cot la cot, au sanse de reusita.

Afinitati: profesionale.

Compatibilitatea lor generala este 60%.


Compatibilitate intre zodiile: SOBOLAN - TIGRU

Face o dragoste la prima vedere pentru Tigru. Acesta din urma se asociaza cu Sobolanul ca sa reuseasca o actiune comuna: cuplu sau afaceri.

In plan profesional, nu se pune problema unui raport care raspandeste in jur numai fericire si armonie! Vor exista mereu tensiuni, care vor fi alimentate de spiritul de competitie al fiecaruia, de dorinta de a-l supune pe celalalt si de a se scoate pe sine deasupra.
In dragoste situatia este aceeasi: ambii vor rolul protagonistului. Si genereaza astfel situatii care ii lasa pe amandoi nesatifsacuti.

Afinitati: nu au.

Compatibilitatea lor generala este 40%


Compatibilitate intre zodiile: SOBOLAN - IEPURE (PISICA)

Are dificultati cu Iepurele. Acesta are o fire duplicitara, fapt care il supara pe Sobolan si il determina sa il considere ipocrit. Nu se inteleg pe termen lung.

E-adevarat, la inceput, blandetea si malitia Iepurelui il vor face pe extrovertitul Sobolan sa isi piarda capul. In plan amoros se vor intelege excelent. Acolo unde pasiunea nu apare, poate inflori o prietenie avantajoasa pentru amandoi.

Afinitati: amoroase.

Compatibilitatea lor generala este 70%


Compatibilitate intre zodiile: SOBOLAN - DRAGON

Cuplul perfect! Sobolanul se intelege excelent cu Dragonul, care este chiar cel mai bun partener al amorurilor sale. Veselia si simtul artistic ale Sobolanului, vor cuceri Dragonul care la randul sau va ului Sobolanul cu inteligenta sa proverbiala.

In dragoste, satisfactia celor doi va fi practic asigurata.
In viata cotidiana nu vor lipsi subiectele de discutie. Se vor pune in valoare reciproc. Dragonul e fericit ca este admirat de Sobolan.

Afinitati: amicale, amoroase, familiale si profesionale.

Compatibilitatea lor generala este 100%.


Compatibilitate intre zodiile: SOBOLAN - SARPE

Intretine relatii complicate cu Sarpele. In caz ca vor sti sa se apropie reciproc, se pot intelege la un nivel satisfacator si pot colabora cu succese de ambele parti. Sarpele va gasi un complice in Sobolan si vor rade impreuna de capriciile lor.
In caz contrar, se vor irita reciproc.

In plan sentimental, in ciuda diferentelor care se disting intre ei, pe termen lung, acest cuplu poate functiona. In realitate, amandurora le place sa lupte pentru un scop, sa rezolve problemele, sa aplaneze divergentele. In intimitate se inteleg excelent si acest lucru va ajuta, cu siguranta, la consolidarea cuplului.

Afinitati: amoroase.

Compatibilitatea lor generala este 70 %.


Compatibilitate intre zodiile: SOBOLAN - CAL

Nu se poate intelege cu Calul. Se enerveaza unul pe celalalt. Nu au nimic in comun si nu sunt destinati sa mearga pe acelasi drum, in orice caz, nu pentru mult timp. Sunt foarte rare cazurile cand raman impreuna.

Dorinta de socializare a Sobolanului nu va reusi sa se imbine cu dorinta de independenta a Calului. Aceasta diferenta de caracter va duce la relatii tensionate intre cei doi, din care, mai devreme sau mai tarziu vor iesi scantei. In plan sentimental pot fi atrasi unul de celalalt, dar pasiunea dintre ei se va mistui cat ai clipi.

Afinitati: nu au.

Compatibilitatea lor generala este 20%.


Compatibilitate intre zodiile: SOBOLAN - CAPRA (OAIE)

Daca vorbim realist, exceptand situatiile extrem de rare in care cei doi se pot intelege minunat - asta datorita si altor influente astrale - sansele ca un Sobolan si o Capra sa formeze un cuplu sunt numarate pe degete. Intrei ei apar dificultati datorita viziunii diferite asupra vietii.Capra e prea sentimentala si prea cheltuitoare pentru Sobolan. Acesta ii va parea Caprei prea alunecos.

Posibilitatea unei relatii de durata se va depista in timp. Problema caminului si a vietii sociale este foarte importanta in reusita acestui cuplu. In dragoste, fantezia Sobolanului va uimi Capra.

Afinitati: amicale si profesionale.

Compatibilitatea lor generala este 40 %.


Compatibilitate intre zodiile: SOBOLAN - MAIMUTA

Intre cei doi este un melanj perfect. Formeaza un duo foarte bun.

In general, relatia lor incepe cu o prietenie foarte stransa, care se poate adanci cu timpul intr-o legatura afectiva solida si fericita.

In plan sentimental, cuplul Maimuta - Sobolan este fericit, sociabil, plin de viata.

Maimuta il adora pe Sobolan, iar acesta la randul sau nu poate petrece mult timp in absenta ei, odata ce a cunoscut-o.

In pat se completeaza reciproc si au aceleasi preferinte. Distractia este asigurata in orice moment al zilei.

Afinitati: amicale, amoroase, familiale si profesionale.

Compatibilitatea generala:  100%.


Compatibilitate intre zodiile: SOBOLAN - COCOS

Se pot place o vreme, dar nu se prea inteleg in general si se obosesc reciproc. Daca, totusi, isi doresc sa ramana impreuna, ambii parteneri vor fi nevoiti sa se inarmeze cu rabdare, calm si autocontrol.

Problemele apar din cauza unei intolerante reciproce. Sobolanul considera Cocosul insuportabil, in special din cauza egoismului sau, care poate compromite succesul acestui cuplu. In schimb, in plan sexual, lucrurile merg de la foarte bine in sus.

Afinitati: amoroase.

Compatibilitatea generala: 60%.

Compatibilitate intre zodiile: SOBOLAN - CAINE

Sobolanul si Cainele se inteleg bine. Relatia lor devine stabila destul de repede si se imbunatateste pe zi ce trece. Vor conlucra eficient in plan profesional si vor fi buni prieteni. Exista riscul ca un Sobolan atipic (cu caracteristici influentate mai mult de alte configuratii astrologice) sa se plictiseasca alaturi de Caine.

In dragoste, altruismul ambilor parteneri va fi "pilula magica" a stabilitatii. Ca si cuplu sunt foarte "asortati". Loialitatea Cainelui va fi mult apreciata de inteligentul Sobolan. Cei doi se vor echilibra reciproc.

Afinitati: amicale si profesionale.

Compatibilitate generala: 80 %.


Compatibilitate intre zodiile: SOBOLAN - MISTRET

Relatia lor nu va excela prin nimic, dar se va desfasura pasnic.

Ca prieteni, se amuza impreuna, fara sa faca nimic serios. Desi distractia e la cote maxime, legatura lor e fragila.

Ca si cuplu sunt foarte "asortati". Loialitatea Mistretului va fi mult apreciata de inteligentul Sobolan. O posibila viata familiala nu va fi in general prea animata - nici culmile extazului, nici abisurile agoniei! Vor fi foarte buni prieteni si ca soti, iar relatia dintre ei va fi profunda si pot avea o casnicie fericita. In plan profesional vor conlucra eficient.

Afinitati: profesionale si familiale.

Compatibilitate generala: 80 %

Caracteristici zodie