Compatibilitate zodia Tigru
Afla compatibilitatile zodiei chinezesti Tigru.

Compatibilitatea dintre zodiile: TIGRU - SOBOLAN

Face o dragoste la prima vedere pentru Tigru. Acesta din urma se asociaza cu Sobolanul ca sa reuseasca o actiune comuna: cuplu sau afaceri.

In plan profesional, nu se pune problema unui raport care raspandeste in jur numai fericire si armonie! Vor exista mereu tensiuni, care vor fi alimentate de spiritul de competitie al fiecaruia, de dorinta de a-l supune pe celalalt si de a se scoate pe sine deasupra.

In dragoste situatia este aceeasi: ambii vor rolul protagonistului. Si genereaza astfel situatii care ii lasa pe amandoi nesatifsacuti.

Afinitati: nu au.

Compatibilitatea lor generala este 40%

 

Compatibilitate intre zodiile: TIGRU - BIVOL

Bivolul poate fi, la inceput, foarte usor fascinat de personalitatea Tigrului. Vraja se destrama insa destul de repede si apar mari neintelegeri si numeroase certuri.

Modurile diferite de a vedea viata ale celor doi cu greu se vor uni intr-o relatie de lunga durata. Daca Tigrul il scoate excesiv din sarite pe pasnicul Bivol, atunci si-a semnat condamnarea la moarte, pentru ca furia Bivolului e oarba si izbeste naprasnic! Cu toate ca se inteleg foarte bine in plan sexual, "chimia" din asternuturi nu va reusi sa se transforme intr-un legamant indestructibil, care sa ii tina pe cei doi impreuna. Sunt mult prea diferiti.

Afinitati: amoroase.

Compatibilitatea lor generala este 40%.


Compatibilitate intre zodiile: TIGRU - TIGRU

Este un cuplu foarte "caustic", care si-ar putea pierde echilibrul cand unul dintre cei doi parteneri va incerca sa se afirme peste celalalt.

Relatia intima este pasionala si deseori lipsita de orice control, ratiune, sau alte baze. Doi Tigri traiesc impreuna o pasiune nebuna.
Sub aspect profesional, relatia se poate dezvolta poate cel mai bine.
Desi nu au diferenduri majore, raporturile lor nu vor excela prin armonie.

Afinitati: amicale si profesionale.

Compatibiltatea lor generala este 50 %.


Compatibilitate intre zodiile: TIGRU - IEPURE

Raporturi moderate. Nici nu se inteleg prea bine, nici nu se cearta prea rau. Din punct de vedere caracterial, situatia nu le este favorabila. Iepurele si Tigrul sunt mult prea diferiti pentru a pune bazele unei relatii de durata. Deseori, Iepurele nu poate suporta caracterul dominant al Tigrului, iar acesta, la randul sau, este iritat de lipsa de constanta a Iepurelui, pe care stie ca nu il poate controla.

Pot coopera satisfacator, niciunul dintre ei insa nu va iesi in intampinarea dorintelor celuilalt. Iepurele da dovada de diplomatie, dar doar atat nu e suficient pentru a avea o relatie armonioasa.
In plan sexual insa, exista sanse de intelegere.

Afinitati: amoroase.

Compatibilitatea lor generala este 40%.


Compatibilitate intre zodiile: TIGRU - DRAGON

Ambele semne sunt dotate cu o personalitate foarte puternica. Cu greu le rezista cineva. Intrei ei se respecta si se admira, asta dupa ce se vor fi "testat" in cateva lupte pentru suprematie.

La inceputul relatiei atractia dintre ei va fi exploziva. Dar, pe termen lung, dorinta de posesie si de dominare a Dragonului s-ar putea suprapune peste dorinta de independenta a Tigrului. Relatia intima este traita la cote maxime. Eficienta in cuplu insa nu va fi prea mare. In plan profesional pot avea initial unele dispute in ce priveste conducerea, insa vor ajunge in cele din urma la un compromis si vor colabora destul de bine.

Afinitati: amoroase si amicale.

Compatibilitatea lor generala este 60%.


Compatibilitate intre zodiile: TIGRU - SARPE

Tigrul si Sarpele vor descoperi ca, in cele mai multe cazuri, au puncte de vedere diferite. Fiecare traieste in ritmul sau, total diferit ce cel al partenerului. Nu vor ajunge la o intelegere pentru ca se antipatizeaza si se suspecteaza prea mult. Mentalitatile diferite vor fi motorul a numeroase certuri, care fac orice legatura indoielnica.

O relatie fortata intre cele doua animale va genera in mod cert un conflict care sa arunce totul in aer. Nici in dragoste nu vor gasi puncte comune.

Afinitati: nu au.

Compatibilitatea lor generala este 30%.


Compatibilitate intre zodiile: TIGRU - CAL

Aceasta este combinatia ideala pentru Tigru! Dragoste la prima vedere garantata! Intelegerea dintre el si Cal este excelenta in toate domeniile si impreuna pot depasi cu usurinta toate obstacolele din drumul lor. Ambii au un caracter optimist, deschis spre nou, si o mare dorinta de independenta. Nu exista nici o dificultate de comunicare, nici un nor la orizont.

Acest cuplu este foarte promitator, atat in plan social, familial, cat si in ce priveste compatibilitatea sexuala. Calul va actiona ca un stimulent pentru Tigru si se va bucura de reciprocitatea sentimentelor sale alaturi de el.

Afinitati: amoroase, familiale si amicale.

Compatibilitatea lor generala este 90%.


Compatibilitate intre zodiile: TIGRU - CAPRA (OAIE)

Tigrul nu se asorteaza prea bine cu capricioasa si visatoarea Capra. Dorinta Tigrului de a juca rolul conducatorului in cuplu se loveste de dorinta de libertate a zburdalnicei sale companioane. Si-apoi, Capra isi doreste o relatie stabila, in care sa se simta ocrotita, iar independenta Tigrului nu o va convinge sa il aleaga drept partener. Ba mai rau, ea risca sa fie mancata de Tigru.

Nici in dragoste nu se vor intelege prea bine. Daca totusi se inarmeaza cu un dram de diplomatie,ar putea locui, pentru o vreme, sub acelasi acoperis. Dar chiar si asa, nu vor straluci prin nimic impreuna.

Afinitati: nu au.

Compatibilitatea lor generala este 30%.


Compatibilitate intre zodiile: TIGRU - MAIMUTA

Sansele ca aceste doua semne sa formeze o pereche fericita si stabila sunt foarte reduse. Au un mod diferit de a vedea lucrurile si de a actiona. Pentru fiecare dintre ei, relatia perfecta are alte atribute.

Initial se pot agrea, atat in plan profesional cat si pentru petrecerea timpului liber, dar conflictele apar rapid si nu pot fi aplanate. Nu reusesc sa cada de acord asupra intereselor commune si se suspecteaza non-stop. In plan sexual, desi exista o mare atractie initiala, cu timpul, aceasta va pali si se vor descoperi reciproc foarte limitati in abilitatea de a veni in intampinarea dorintelui celuilalt. Despartirea este iminenta.

Afinitati: nu au.

Compatibilitatea lor generala este 20%.


Compatibilitate intre zodiile: TIGRU - COCOS

Cocosul si Tigrul trebuie sa isi modifice o serie de obiceiuri si convingeri pentru a ajunge la o buna intelegere. Relatia lor e palida deoarece nu comunica bine si au intentii diferite. Amandoi sunt spirite combative si se vor hartui reciproc. Luptele acestea de gherila vor impinge relatia lor spre dezintegrare sau indiferenta.

In echipa ar putea realiza lucruri marete, dar e indoielnic ca se vor cupla pentru multa vreme. Vor prefera sa se admire unul pe celalalt de la distanta, iar in restul timpului sa se ignore. In dragoste, nu formeaza nici pe departe un cuplu perfect.

Afinitati: amicale

Compatibilitatea lor generala este 40%.


Compatibilitate intre zodiile: TIGRU - CAINE

Cuplul Tigru - Caine este deseori stabil si satisfacator pentru ambii parteneri. Au foarte multe lucruri in comun: au aceeasi viziune asupra familiei, a vietii sociale, iar diferentele dintre ei nu fac decat sa se completeze reciproc. Exista sanse foarte mari sa ramana impreuna.

Profesional, succesele pe care le obtin impreuna nu fac altceva decat sa le consolideze legatura. Cainele il poate face pe Tigru mai intelept. Isi vor pune in comun visele si idealismul intr-o mare aventura amoroasa. Cu timpul, dragostea dintre ei va deveni profunda si statornica.

Afinitati: amoroase si amicale.

Compatibilitatea lor generala este 90%.

 

Compatibilitate intre zodiile: TIGRU - MISTRET

Relatie ori foarte buna, ori foarte plictisitoare. Tigrul si Mistretul ar putea forma o pereche de invidiat, daca vor invata sa fie mai intelegatori si mai toleranti cu partenerul.

In plan sentimental, vor fi dominati de sentimente profunde si statornice. Sansele sa-si gaseasca fericirea impreuna sunt mari.
In plan profesional, au mult succes impreuna. Daca au devenit o familie, se vor sfatui si se vor sustine reciproc. Mistretul este fericit ca l-a intalnit pe Tigru si se devoteaza lui in totalitate.

Afinitati: amoroase si familiale.

Compatibilitatea lor generala este 70%.

Caracteristici zodie