Compatibilitate zodia Bivol
Afla compatibilitatile zodiei chinezesti Bivol.

Compatibilitate intre zodiile:BIVOL - SOBOLAN

Sobolanul si Bivolul nu au, cu siguranta, prea multe lucruri in comun. Sobolanul e generos, epatant, se acomodeaza usor oricarei situatii. Bivolul este timid, serios si prea putin dispus la compromisuri.
Aveam de-a face, deci, cu un raport din care ies scantei!
Cu toate acestea, cateodata, tocmai diversitatea este aceea care da culoare unei relatii si o incarca cu energie. Daca isi vor stabili niste obiective comune, pentru care sa lupte cot la cot, au sanse de reusita.
Afinitati: profesionale.
Compatibilitatea lor generala este 60%.


Compatibilitate intre zodiile: BIVOL - BIVOL

Bivolii sunt foarte buni prieteni intre ei. Isi respecta intimitatea si sunt foarte linistiti, astfel incat nu se intampla aproape niciodata "sa se calce pe coada"!

Ca si colegi de serviciu, colaboreaza foarte bine, insa nu e recomandabil sa lucreze impreuna pe termen lung pentru ca vor avea din ce in ce mai multe conflicte. Cuplul format de doi Bivoli este cu siguranta energic , plin de viata, de idei, dornic de activitati fizice. Se adora reciproc. In dragoste, raportul este foarte pasional si intens. Insa parterenii vor fi nevoiti sa evite exagerarile si excesele de individualism.

Afinitati: amicale.

Compatibilitatea lor generala este 70%


Compatibilitate intre zodiile: BIVOL - TIGRU

Bivolul poate fi, la inceput, foarte usor fascinat de personalitatea Tigrului. Vraja se destrama insa destul de repede si apar mari neintelegeri si numeroase certuri.

Modurile diferite de a vedea viata ale celor doi cu greu se vor uni intr-o relatie de lunga durata. Daca Tigrul il scoate excesiv din sarite pe pasnicul Bivol, atunci si-a semnat condamnarea la moarte, pentru ca furia Bivolului e oarba si izbeste naprasnic! Cu toate ca se inteleg foarte bine in plan sexual, "chimia" din asternuturi nu va reusi sa se transforme intr-un legamant indestructibil, care sa ii tina pe cei doi impreuna. Sunt mult prea diferiti.

Afinitati: amoroase.

Compatibilitatea lor generala este 40%.


Compatibilitate intre zodiile: BIVOL - IEPURE (PISICA)

Bivolul si Iepurele formeaza un cuplu linistit si foarte stabil. Amandoi isi doresc o viata familiala confortabila, placuta. Amandoi pun pe primul loc caminul si ambientul familial.

Chiar daca scanteia erotica nu se va aprinde niciodata intre ei, acest lucru nu va impiedica aprofundarea afectiunii care a aparut pe parcurs. Legatura dintre ei este bine consolidata si impreuna pot fi foarte eficienti. Totusi, asta nu inseamna ca nu vor exista intre ei mici animozitati. In general, cuplul format de un Bivol si un Iepure da cel mai mare randament in plan profesional sau in plan familial. Atentie insa, combinatia dintre ele nu este de bun augur!

Afinitati: familiale si profesionale.

Compatibilitatea lor generala este 80%.


Compatibilitate intre zodiile: BIVOL - DRAGON

Este un cuplu cu perspective excelente, atata timp cat impart aceleasi idealuri si urmeaza aceeasi cale spre ele. Se respecta unul pe celalalt, iar convietuirea poate fi extrem de satisfacatoare pentru amandoi. In problemele serioase au o capacitate excelenta de a se completa si sustine reciproc, reusind astfel sa le depaseasca mai usor decat alte cupluri.

Se echilibreaza reciproc, desi nu traiesc in acelasi ritm.
Dorinta de a avea succes trebuie satisfacuta, insa,pentru fiecare dintre cei doi parteneri. Amandoi sunt foarte incapatanati si acest lucru le poate crea probleme. In dragoste, fantezia si simtul actiunii vor asigura o relatie foarte vivace.

Afinitati: amoroase si amicale.

Compatibilitatea lor generala este 70%.


Compatibilitate intre zodiile:BIVOL - SARPE

O pereche de doua semne cu aceleasi caracteristici native: ambii isi doresc sa ajunga la un grad de confort ridicat si sa duca o viata fara prea multe griji materiale. Simtul creativitatii si perseverenta le va permita sa isi atinga obiectivele.

Diferentele dintre ei sunt marunte si tin de amanuntele vietii cotidiene. Tocmai acestea sunt "sarea si piperul" relatiei, oferindu-le ocazia de a se completa reciproc. Sexul este un alt domeniu in care vor descoperi ca sunt facuti unul pentru celalalt.Relatia este dominata de armonie si intelegere depline. Formeaza impreuna o echipa redutabila si un cuplu fericit!

Afinitati: familiale si amicale.

Compatibilitatea lor generala este 90%.


Compatibilitate intre zodiile:BIVOL - CAL

In ciuda faptului ca acesti nativi au caracteristici extrem de diferite, exista probabilitatea, discreta, de reusita pentru acest cuplu. Singurul risc este lipsa de toleranta a Bivolului fata de comportamentul prea egocentric al Calului. Acesta are darul, uneori, de a intrece masura. Este prea palavragiu pentru secretosul Bivol si il destabilizeaza emotional prin dorinta sa mare de libertate. Atmosfera dintre cei doi, poate deveni, cu vremea, foarte morocanoasa.

In asternuturi nu primesc o nota prea mare, din cauza lipsei de sincronizare, care ataca uneori pasiunea. Relatia nu e, deci, stralucita in ansamblu, dar, cu rabdare, poate fi mult perfecionata.
In plan profesional au mai multe sanse de intelegere si pot colabora excelent.

Afinitati: profesionale.

Compatibilitatea lor generala este 50%.


Compatibilitate intre zodiile:BIVOL - CAPRA (OAIE)

Aici este vorba despre doua semne ale horoscopului chinezesc cu afinitati total opuse! La inceput se vor zbate intre agonie si extaz, pentru ca in timp sa se instaureze nepasarea. Bivolul va considera Capra mult prea fantezista si prea zburdalnica pentru el care este atat de calm si de intelept.

Pentru a trece peste aceste diferente profunde cei doi parteneri trebuie sa isi doreasca foarte mult sa ramana impreuna si sa faca eforturi considerabile pentru ca acest lucru sa se intample.
Nici in plan sentimental nu le va fi usor sa cada de acord. In general sunt temperamente diferite si nu vor imparti, pentru mult timp, aceeasi carare.

Afinitati: nu au.

Compatibilitatea lor generala este 20%.


Compatibilitate intre zodiile:BIVOL - MAIMUTA

Despre Bivol si Maimuta s-ar putea spune ca sunt mai multe lucruri care sa ii desparta decat care sa ii apropie. Domeniul profesional este cel care asigura cele mai mari sanse de intelegere.

Dragostea nu are perspective bune. Legatura lor amoroasa nu este prea grozava. Adeseori, Bivolul e scos din sarite de topaielile Maimutei. Aceasta il poate destabiliza si el nu vrea asta. Daca vor reusi sa se inteleaga si sa se accepte reciproc, ar putea forma o pereche fericita si vivace. Compatibilitatea, deseori buna, in dragoste, le poate fi de ajutor.

Afinitati: amoroase si profesionale.

Compatibilitatea lor generala este 40%.


Compatibilitate intre zodiile:BIVOL - COCOS

Cocosul si Bivolul sunt doua semne chinezesti cu foarte multe afinitati comune, atat in modul de a vedea viata, cat si ce priveste caracteristicile personale. Cocosul reprezinta cea mai stralucita partida pentru Bivol, intelegerea dintre ei fiind intuitiva si totala.

In domeniul profesional se pot angrena impreuna intr-un proiect, fara teama de a se dezamagi reciproc. Gusturile comune garanteaza o relatie amicala foarte stransa intre ei. Se inteleg bine nu numai ca prieteni, sau colaboratori, ci si ca amanti si eventual soti. Se iubesc foarte mult si vor fi fericiti impreuna.

Afinitati: amoroase, familiale si amicale.

Compatiblitatea lor generala este 70%


Compatibilitate intre zodiile:BIVOL - CAINE

Iata un cuplu cu cu sanse impartite de reusita! Ambii sunt leali, sinceri si vor da viata unui cuplu cu o baza solida. Daca grijile materiale sau regulile sociale nu se vor transforma in obstacole in calea lor, vor ajunge la o comunicare profunda, de invidiat.
In dragoste isi vor oferi reciproc, intelegere si stabilitate.

In cazurile nefericite, nu vor avea prea multe de impartit iar relatia dintre ei va fi, in cele mai bune conditii, mediocra. In spatele unei linisti aparente se vor ascunde numeroase certuri. Desi se apreciaza unul pe celalalt, Bivolul nu este prea demonstrativ cand vine vorba de sentimente, iar acest lucru il frustreaza pe sensibilul si nesigurul Caine.

Afinitati: nu au.

Compatibilitatea lor generala este 40%.


Compatibilitate intre zodiile:BIVOL - MISTRET

Bivolul si Mistretul fac o pereche de invidiat in ce priveste viata sexuala. Si celelalte aspecte ale vietii in doi vor reusi, pana la urma, sa isi gaseasca o baza solida. Se pot intelege pentru ca au unele trasaturi comune. In plus au incredere unul in celalalt.
Exista insa, posibilitatea unei relatii extrem de precare, daca punctele comune sunt prea putine. In acest caz, nu vor exista prea multe lucruri care sa ii atraga unul spre celalalt, iar legatura se poate desface oricand.

Succesul acestui cuplu depinde, pe langa compatibilitatea sexuala (excelenta), de necesitatea unui drum comun. In cazul pozitiv, vor forma un cuplu statornic.

Afinitati: amicale si profesionale.

Compatibilitatea lor generala este 70%.

Caracteristici zodie