Compatibilitate zodia Cal
Afla compatibilitatile zodiei chinezesti Cal.

Compatibilitate intre zodiile: CAL - SOBOLAN

Nu se poate intelege cu Calul. Se enerveaza unul pe celalalt. Nu au nimic in comun si nu sunt destinati sa mearga pe acelasi drum, in orice caz, nu pentru mult timp. Sunt foarte rare cazurile cand raman impreuna.

Dorinta de socializare a Sobolanului nu va reusi sa se imbine cu dorinta de independenta a Calului. Aceasta diferenta de caracter va duce la relatii tensionate intre cei doi, din care, mai devreme sau mai tarziu vor iesi scantei. In plan sentimental pot fi atrasi unul de celalalt, dar pasiunea dintre ei se va mistui cat ai clipi.

Afinitati: nu au.

Compatibilitatea lor generala este 20%.


Compatibilitate intre zodiile: CAL - BIVOL

In ciuda faptului ca acesti nativi au caracteristici extrem de diferite, exista probabilitatea, discreta, de reusita pentru acest cuplu. Singurul risc este lipsa de toleranta a Bivolului fata de comportamentul prea egocentric al Calului. Acesta are darul, uneori, de a intrece masura. Este prea palavragiu pentru secretosul Bivol si il destabilizeaza emotional prin dorinta sa mare de libertate. Atmosfera dintre cei doi, poate deveni, cu vremea, foarte morocanoasa.

In asternuturi nu primesc o nota prea mare, din cauza lipsei de sincronizare, care ataca uneori pasiunea. Relatia nu e, deci, stralucita in ansamblu, dar, cu rabdare, poate fi mult perfecionata.
In plan profesional au mai multe sanse de intelegere si pot colabora excelent.

Afinitati: profesionale.

Compatibilitatea lor generala este 50%.


Compatibilitate intre zodiile: CAL - TIGRU

Aceasta este combinatia ideala pentru Tigru! Dragoste la prima vedere garantata! Intelegerea dintre el si Cal este excelenta in toate domeniile si impreuna pot depasi cu usurinta toate obstacolele din drumul lor. Ambii au un caracter optimist, deschis spre nou, si o mare dorinta de independenta. Nu exista nici o dificultate de comunicare, nici un nor la orizont.

Acest cuplu este foarte promitator, atat in plan social, familial, cat si in ce priveste compatibilitatea sexuala. Calul va actiona ca un stimulent pentru Tigru si se va bucura de reciprocitatea sentimentelor sale alaturi de el.

Afinitati: amoroase, familiale si amicale.

Compatibilitatea lor generala este 90%.


Compatibilitate intre zodiile: CAL - IEPURE

Iepurele si Calul vor fi nevoiti sa traga putin pentru ca relatia lor sa iti gaseasca un echilibru. Intre ei exista o mare diferenta de conceptie si actiune. Iepurele nu face nici o concesie Calului, iar acesta ii plateste cu aceeasi moneda. Pe de alta parte, Calul il considera pe Iepure foarte ezitant. Ar trebui ca fiecare dintre ei sa lase de la el cate putin, altfel nu vor putea locui sub acelasi acoperis.

In dragoste, Calul va trebui sa inteleaga si sa se conformeze pe cat posibil exigentelor legate de independenta ale Iepurelui. Desi nestatornic, acesta este destul de vulnerabil si nu ar suporta o infidelitate din partea Calului. Desi pentru o vreme pot fi prieteni foarte buni, in general nu se inteleg si pot avea conflicte memorabile...pentru vecini.

Afinitati: amicale.

Compatibilitatea lor generala este 50%.


Compatibilitate intre zodiile: CAL - DRAGON

Dragonul si Calul vor fi in raporturi foarte problematice la inceput, din cauza ca nu se vor intelege asupra celui care trebuie sa conduca in relatia lor. Pe parcurs insa legatura se va perfectiona mult si se vor intelege de minune din toate punctele de vedere. Amandoi se dau in vant dupa iesirile in societate, care le ofera sansa de a-si etala calitatile intelectuale (in cazul Dragonului) si a afla evenimentele de ultima ora (in cazul Calului).

In dragoste vor avea o relatie ludica, care va merge de la sine.
In domeniul profesional nu sunt foarte compatibili, dar se respecta si vor sti sa-si asculte unul celuilalt doleantele. Totusi, unele lupte pentru suprematie pot periclita tot ce au obtinut.

Afinitati: amicale.

Compatibilitatea lor generala este 80%.


Compatibilitate intre zodiile: CAL - SARPE

Relatia dintre un Sarpe si un Cal ar putea fi dificila. Au caractere total opuse, neavand nimic de impartit, mai mult decat un "Buna ziua" si o strangere ocazionala de mana.

Exista intre ei o puternica atractie initiala. Calul este fascinat de Sarpe. Atractia insa va disparea la fel de rapid cum a si aparut. Nevoia Sarpelui de a avea o situatie stabila se loveste de spriritul liber al Calului, care se afla tot timpul in miscare, cautand mereu sa isi imbunatateasca traiul, relatia, nivelul de confort. Neastamparul sau il irita si il oboseste pe Sarpe, care are o vitalitate mult mai scazuta. Colaboreaza bine doar pe plan profesional, unde vor gasi o maniera de a se intelege si a se aproba.

Afinitati: profesionale.

Compatibilitatea lor generala este 40%.


Compatibilitate intre zodiile: CAL - CAL

Cand doi nativi nascuti sub semnul zodiacal chinezesc Cal se intalnesc, cu siguranta se indragostesc. Atractia fizica dintre ei este foarte mare. De aceea, daca lucreaza impreuna, le va fi foarte greu sa isi concentreze gandurile acolo unde trebuie.

Dar atractia dintre ei nu se manifesta numai in plan fizic. In orice imprejurare, Caii se admira reciproc pentru deschiderea spre tot ce e nou, pentru libertatea spiritului si pentru viziunea complexa asupra lucrurilor. Se aseamana in foarte multe privinte si impart aceleasi idealuri in viata. Impreuna vor fi mai puternici.

In lipsa structurilor, insa, se pot dezamagi. Intr-un cuplu Cal - Cal , dragostea va fi traita intotdeauna la cote maxime.

Afinitati: amoroase, amicale si profesionale.

Compatibilitatea lor generala este 80%.


Compatibilitate intre zodiile: CAL - CAPRA

Pentru ca relatia dintre cei doi sa fie armonioasa, atat Calul, cat si Capra trebuie sa accepte anumite compromisuri. Nu este vorba despre diferente majore intre ei, ci doar de amanunte care, netolerate, erodeaza in timp cuplul. Asa ca, dragi "porumbei", putina intelegere fata de partener va poate tine sub acelasi acoperis multa vreme!

In plus, Calul e sedus de confortul pe care i-l aduce Capra. O va proteja cu placere, iar aceasta se va simti mai sigura pe sine in preajma lui. Dinafara, perechea este de invidiat, ba chiar unii dintre prieteni i-ar putea lua drept exemplu. In dragoste, se provoaca unul pe celalalt, admirandu-si reciproc personalitatea creativa si modul pasional de a face dragoste.

Afinitati: amoroase, amicale, familiale si profesionale.

Compatibilitatea lor generala este 80%.


Compatibilitate intre zodiile: CAL - MAIMUTA

Calul si Maimuta pot fi, uneori, foarte asemanatori, atat de asemanatori incat, nu ar putea crea o legatura cu adevarat satisfacatoare. Desi raporturile dintre ei adesea oscileaza, in general sunt bune. Colaboreaza bine, dar asta nu inseamna ca se si inteleg intotdeauna. Daca Maimuta ar scapa de prostul obicei al disimularii si inselaciunii, "asa, doar de divertisment", sansele de reusita ale cuplului ar putea creste.

In dragoste, lucrurile stau putin diferit. Se distreaza foarte bine impreuna, si pot crea o legatura foarte solida in timp. Asta pentru ca inteleg dragotea in acelasi mod pasional si energic, fara sa isi ingradeasca reciproc libertatea.

Afinitati: amicale, familiale si profesionale.

Compatibilitatea lor generala este 50%.


Compatibilitate intre zodiile: CAL - COCOS

Spiritul energic, neobosit al Calului nu se va impaca prea bine cu perfectionismul Cocosului. Ambii sunt "oameni de lume", insa apreciaza diferit societatea, mondenitatile, petrecerile.

Cocosul isi castiga deseori respectul anturajului, respect pe care Calul i-l poate spulbera prin indiscretiile sale. In acelasi timp, cel din urma incearca sa-si impuna certitudinile in fata celui dintai, existand pericolul unor explozii verbale intre ei.

Si in dragoste pot exista probleme. Reusita lor amoroasa depinde in mare masura de toleranta Cocosului fata de atitudinea libertina si dorinta de independenta a Calului. Totusi, e greu de crezut ca Pintenatul, obisnuit sa straluceasca pe cont propriu, va accepta alaturi de el pe rampa o alta prezenta. In intimitate si pe termen lung relatia dintre ei devine din ce in ce mai greu de suportat.

Afinitati: nu au

Compatibilitatea lor generala este 30%.


Compatibilitate intre zodiile: CAL - CAINE

Nu exista nici o piedica in calea fericirii lor, fiecare simtindu-se bine cu celalalt si intelegandu-se de minune. Atat Calul, cat si Cainele, se dau in vand dupa distractii, petreceri. In general, le place sa isi petreaca timpul intr-un mod cat mai activ.
Amandoi au un suflet bun, iar Cainele este unul dintre putinele animale care pot invata Calul semnificatia cuvantului "fidelitate".

Acesta din urma ii admira blandetea si rabdarea si este flatat de grija ce i se poarta! La randul sau, Cainele adora ca are pe cineva care ii apreciaza devotamentul si care se lasa cocolosit.
Sentimental, relatia este la fel de satisfacatoare.

Afinitati: familiale si amicale.

Compatibilitatea lor generala este 90%.


Compatibilitate intre zodiile: CAL - MISTRET

Initial poate exista o mare atractie intre ei, care le poate lua mintile. Dupa o vreme se vor trezi intr-o relatie dificila, dar nu imposibila. E adevarat, Calul nu concepe viata fara scumpa sa libertate, iar acest lucru poate sa ii dea senzatia de nesiguranta statornicului si familistului Mistret.

Cu timpul, Calul poate deveni plictisitor si neinteresant, iar Mistretul poate arunca o privire in jur, in cautarea unui nou companion. De cele mai multe ori apreciaza timpul petrecut impreuna, dar cand nu mai au aceleasi interese, fiecare o ia pe drumul sau.

Pentru ca aceasta relatie sa mearga e nevoie de vointa din partea amandurora si de o dragoste reciproca care sa-si puna amprenta asupra a tot ce realizaza impreuna. Ei sunt exemplul tipic de oameni diferiti care, daca vor, pot face multe impreuna.

Afinitati: amoroase si amicale.

Compatibilitatea lor generala este 60%.

 

Caracteristici zodie