Compatibilitate zodia Cocos
Afla compatibilitatile zodiei chinezesti Cocos.

Compatibilitate intre zodiile: COCOS - SOBOLAN

Se pot place o vreme, dar nu se prea inteleg in general si se obosesc reciproc. Daca, totusi, isi doresc sa ramana impreuna, ambii parteneri vor fi nevoiti sa se inarmeze cu rabdare, calm si autocontrol.

Problemele apar din cauza unei intolerante reciproce. Sobolanul considera Cocosul insuportabil, in special din cauza egoismului sau, care poate compromite succesul acestui cuplu. In schimb, in plan sexual, lucrurile merg de la foarte bine in sus.

Afinitati: amoroase.
Compatibilitatea generala: 60%.


Compatibilitate intre zodiile: COCOS - BIVOL

Cocosul si Bivolul sunt doua semne chinezesti cu foarte multe afinitati comune, atat in modul de a vedea viata, cat si ce priveste caracteristicile personale. Cocosul reprezinta cea mai stralucita partida pentru Bivol, intelegerea dintre ei fiind intuitiva si totala.

In domeniul profesional se pot angrena impreuna intr-un proiect, fara teama de a se dezamagi reciproc. Gusturile comune garanteaza o relatie amicala foarte stransa intre ei. Se inteleg bine nu numai ca prieteni, sau colaboratori, ci si ca amanti si eventual soti. Se iubesc foarte mult si vor fi fericiti impreuna.

Afinitati: amoroase, familiale si amicale.

Compatiblitatea lor generala este 70%


Compatibilitate intre zodiile: COCOS - TIGRU

Cocosul si Tigrul trebuie sa isi modifice o serie de obiceiuri si convingeri pentru a ajunge la o buna intelegere. Relatia lor e palida deoarece nu comunica bine si au intentii diferite. Amandoi sunt spirite combative si se vor hartui reciproc. Luptele acestea de gherila vor impinge relatia lor spre dezintegrare sau indiferenta.

In echipa ar putea realiza lucruri marete, dar e indoielnic ca se vor cupla pentru multa vreme. Vor prefera sa se admire unul pe celalalt de la distanta, iar in restul timpului sa se ignore. In dragoste, nu formeaza nici pe departe un cuplu perfect.

Afinitati: amicale

Compatibilitatea lor generala este 40%.


Compatibilitate intre zodiile: COCOS - IEPURE

Este o combinatie imposibila, deoarece nu se inteleg in nici o privinta si vor cauta sa se domine reciproc. Nu vor face casa buna impreuna.

Romantismul celor nascuti sub semnul Iepurelui nu se conjuga cu pragmatismul si raceala Cocosului. Cu greu ar putea sa se uneasca, iar un eventual cuplu nu va avea multe sanse de reusita pe termen lung. Se vor exaspera reciproc. Chiar si in dragoste, Iepurele si Cocosul au preferinte diferite. Singurul domeniu in care pot avea raporturi satisfacatoare este, poate, cel profesional.

Afinitati: profesionale.

Compatibilitatea lor generala este 20%.


Compatibilitate intre zodiile: COCOS - DRAGON

Raporturile lor sunt deosebit de bune si de durabile. Orgoliul Dragonului si simtul practic al Cocosului se vor imbina perfect. Isi vor construi o fericire comuna realmente durabila.

Relatia sentimentala este intensa, profunda si plina de satisfactii.
Intr-o eventuala casnicie vor avea realizari mari si nu vor intampina obstacole de netrecut pe parcursul ei. In plan profesional vor conlucra excelent si vor avea multe reusite la activ. Comunica bine si ajung sa fie foarte buni prieteni.

Afinitati: amicale si profesionale.

Compatibilitatea lor generala este 90%.


Compatibilitate intre zodiile: COCOS - SARPE

Sarpele si Cocosul au atat de multe lucruri in comun, incat nu se pune problema daca vor fi sau nu fericiti impreuna. Cu siguranta vor fi! Sunt facut unul pentru celalalt. Amandoi au nevoie de stabilitate in cuplu si sunt fideli prin definitie. Gelozia de care Sarpele nu poate scapa si care in alte combinatii i-ar putea fi fatala, nu isi va arata coltii in fata Cocosului. Acesta nu ii va da niciodata motive de neliniste.

Se inteleg foarte bine si se sprijina reciproc. In dragoste se completeaza excelent, formand uniunea perfecta!

Afinitati: familiale si profesionale.

Compatibilitatea lor generala este 90%


Compatibilitate intre zodiile: COCOS - CAL

Spiritul energic, neobosit al Calului nu se va impaca prea bine cu perfectionismul Cocosului. Ambii sunt "oameni de lume", insa apreciaza diferit societatea, mondenitatile, petrecerile. Cocosul isi castiga deseori respectul anturajului, respect pe care Calul i-l poate spulbera prin indiscretiile sale. In acelasi timp, cel din urma incearca sa-si impuna certitudinile in fata celui dintai, existand pericolul unor explozii verbale intre ei.

Si in dragoste pot exista probleme. Reusita lor amoroasa depinde in mare masura de toleranta Cocosului fata de atitudinea libertina si dorinta de independenta a Calului. Totusi, e greu de crezut ca Pintenatul, obisnuit sa straluceasca pe cont propriu, va accepta alaturi de el pe rampa o alta prezenta. In intimitate si pe termen lung relatia dintre ei devine din ce in ce mai greu de suportat.

Afinitati: nu au

Compatibilitatea lor generala este 30%.


Compatibilitate intre zodiile: COCOS - CAPRA

Proasta inspiratie, aceasta legatura! Atat Capra cat si Cocosul doresc sa fie "carmaci" al relatiei, iar acest lucru va duce la numeroase lupte pentru obtinerea suprematiei. Si cum "doi capitani pe un vas, il scufunda", relatia lor nu va avea prea multe sanse de inflorire.

Dorintele personale sunt destul de diferite iar relatia nu va straluci prin nimic. O relatie intima intre cele doua animale este destul de ciudata. Inteleg sexul complet diferit. Capra tese in jurul asternutului un intreg scenariu fantastico - romantic, in care totul sa se deduca. Cocosul este prea direct si prea critic pentru a suporta la nesfarsit dulcegariile Caprei. Cu toate acestea, relatia are si parti bune: Cocosul este sedus,de confortul pe care i-l ofera Capra, si la randul lui stie sa fie tandru si este un cap de familie foarte responsabil.

Afinitati: familiale.

Compatibilitatea lor generala este 50%.


Compatibilitate intre zodiile: COCOS - MAIMUTA

Maimuta si Cocosul sunt caractere atat de diferite incat conflictele care se vor isca vor fi memorabile nu numai pentru ei, ci si pentru cei din jurul lor. Nu exista sanse de intelegere in nici un domeniu, poate doar in cel profesional.

Fiecare vrea sa il domine pe cel de langa el, sa detina controlul. Cocosul poate gandi ca se afla in fata unei persoane care face prea mult parada de sine. La randul ei, Maimuta il poate considera pe Cocos prea rigid. Cu greu ni-i putem imagina pe cei doi mergand brat la brat pentru mult timp. Cocosul va admira Maimuta, dar ar fi bine sa se tina la distanta de ea, caci altfel va avea mult de suferit.

Afinitati: profesionale.

Compatibilitatea lor generala este 40%.


Compatibilitate intre zodiile: COCOS - COCOS

Uniunea a doi Cocosi ne duce cu gandul la proverbul: "Doi bucatari la o ciorba, cu siguranta o strica." Pintenatii nu fac camin armonios impreuna. Fiecare la randul sau isi doreste sa "cante" in casa. Si ce pot face doi comandanti fara armata?

In ce priveste caracterul, sunt atat de asemanatori incat nu le va lua mult timp sa se deteste. Desi fiecare poate intui ce isi doreste celalalt, nu isi vor satisface reciproc aceste dorinte, daca asta presupune compromisuri. Sunt foarte mandri, plini de sine si daca se iubesc, dragostea lor va fi una "cu nabadai". In general, atmosfera relatiei este foarte tensionata. Vor incerca in continuu sa se subordoneze reciproc, atat in societate, cat si in intimitate.

Afinitati: amoroase.

Compatibilitatea lor generala este 40%.


Compatibilitate intre zodiile: COCOS - CAINE

Cainele si Cocosul pot intampina dificultati daca se hotarasc sa puna bazele unei relatii de durata. Nevoia de control a Cocosului ar putea intra deseori in conflict cu dorinta de actiune a Cainelui, care il vede pe primul infumurat si excentric. Pe de alta parte Cainele este prea blazat, prea sceptic si nu da importanta aparentelor, fapt care il irita la culme pe mereu asortatul Cocos.

Nu au prea multe interese comune. Pot fi prieteni o vreme, dar nu reusesc sa se descopere sufleteste mai bine unul pe celalalt si de aceea relatia va deveni tot mai glaciala. O relatie serioasa cere un efort din partea fiecaruia, pentru a ajunge la un grad de confort si de armonie satisfacator.

Afinitati: amicale.

Compatibilitatea lor generala este 50%.


Compatibilitate intre zodiile: COCOS - MISTRET

Mistretul si Cocosul au caractere extrem de diferite. Nu vor reusi niciodata sa se sincronizeze, sa obtina un grad minim de armonie. O relatie amicala sau amoroasa aduce dupa sine o ploaie de reprosuri care duc la conflicte si in final, la despartire.

In plan profesional, doar in imprejurari mai deosebite vor conlucra pentru ca, fiind pe coordonate diferite, niciunul nu arde de nerabdare sa colaboreze cu celalalt. Sa nu se inteleaga hiar deloc la un proiect comun este imposibil, atata timp cat nu sunt siliti sa se accepte ca parteneri .Ei marseaza bine impreuna in acest domeniu, iar daca si-au dat asentimentul colaborarii, cu siguranta vor obtine rezultatul scontat.

Afinitati: profesionale

Compatibilitatea lor generala este 50%.

 

Caracteristici zodie