Compatibilitate zodia Caine
Afla compatibilitatile zodiei chinezesti Caine.

Compatibilitate intre zodiile: CAINE - SOBOLAN

Cainele si Sobolanul se inteleg bine. Relatia lor devine stabila destul de repede si se imbunatateste pe zi ce trece. Vor conlucra eficient in plan profesional si vor fi buni prieteni. Exista riscul ca un Sobolan atipic (cu caracteristici influentate mai mult de alte configuratii astrologice) sa se plictiseasca alaturi de Caine.

In dragoste, altruismul ambilor parteneri va fi "pilula magica" a stabilitatii. Ca si cuplu sunt foarte "asortati". Loialitatea Cainelui va fi mult apreciata de inteligentul Sobolan. Cei doi se vor echilibra reciproc.

Afinitati: amicale si profesionale.
Compatibilitate generala: 80 %.

 

Compatibilitate intre zodiile: CAINE - BIVOL

Iata un cuplu cu cu sanse impartite de reusita! Ambii sunt leali, sinceri si vor da viata unui cuplu cu o baza solida. Daca grijile materiale sau regulile sociale nu se vor transforma in obstacole in calea lor, vor ajunge la o comunicare profunda, de invidiat.
In dragoste isi vor oferi reciproc, intelegere si stabilitate.

In cazurile nefericite, nu vor avea prea multe de impartit iar relatia dintre ei va fi, in cele mai bune conditii, mediocra. In spatele unei linisti aparente se vor ascunde numeroase certuri. Desi se apreciaza unul pe celalalt, Bivolul nu este prea demonstrativ cand vine vorba de sentimente, iar acest lucru il frustreaza pe sensibilul si nesigurul Caine.

Afinitati: nu au.

Compatibilitatea lor generala este 40%.


Compatibilitate intre zodiile: CAINE - TIGRU

Cuplul Tigru - Caine este deseori stabil si satisfacator pentru ambii parteneri. Au foarte multe lucruri in comun: au aceeasi viziune asupra familiei, a vietii sociale, iar diferentele dintre ei nu fac decat sa se completeze reciproc. Exista sanse foarte mari sa ramana impreuna.

Profesional, succesele pe care le obtin impreuna nu fac altceva decat sa le consolideze legatura. Cainele il poate face pe Tigru mai intelept. Isi vor pune in comun visele si idealismul intr-o mare aventura amoroasa. Cu timpul, dragostea dintre ei va deveni profunda si statornica.

Afinitati: amoroase si amicale.

Compatibilitatea lor generala este 90%.


Compatibilitate intre zodiile: CAINE - IEPURE

Relatia dintre un Caine si un Iepure este excelenta , cele doua semne fiind foarte increzatoare unul in celalalt. In domeniul profesional, cei doi comunica fara probleme si au numeroase reusite la activ.

Ca si cuplu, Cainele si Iepurele pot pune bazele unei legaturi de durata, in care sa domenasca armonia. Ambii stiu sa aprecieze fidelitatea partenerului. Uniunea lor in acest plan va fi pasionala, plina de satisfactii.

Afinitati: amicale si profesionale.

Compatibilitatea lor generala este 80%.


Compatibilitate intre zodiile: CAINE - DRAGON

Dragonul si Cainele nu au prea multe sanse de a ramane impreuna. O legatura de durata este aproape imposibila. Au personalitati prea diferite! Primul este puternic extrovertit, al doilea puternic

introvertit. Vor avea numeroase diferende, adeseori violente si nu se vor putea intelege nici asupra celor mai neinsemnate lucruri. Nici in dragoste lucrurile nu stau mai bine: exigentele si ideile unuia nu le vor intalni pe ale celuilalt.

Afinitati: nu au.

Compatibilitatea lor generala este 20%.


Compatibilitate intre zodiile: CAINE - SARPE

Sarpele si Cainele se asorteaza destul de bine. Relatia dintre ei este moderata, fara mari furtuni, dar si fara un soare stralucitor. Isi pot conjuga eficient eforturile atunci cand este necesar acest lucru si se pot admira adeseori, in special daca nu devin prea apropiati.

Legatura dintre ei ar putea fi totusi definitiva daca intre ei va exista o mare iubire. Isi vor construi o viata sentimentala confortabila si plina de satisfactii. Fiecarea dintre ei este capabil sa atenueze nelinistile celuilalt, fara sa-si piarda individualitatea proprie. In plan profesional, raporturile lor nu sunt prea stranse, dar cu toate acestea pot colabora pasnic si destul de eficient.

Afinitati: amoroase.

Compatibilitatea lor generala este 80%.


Compatibilitate intre zodiile: CAINE - CAL

Nu exista nici o piedica in calea fericirii lor, fiecare simtindu-se bine cu celalalt si intelegandu-se de minune. Atat Calul, cat si Cainele, se dau in vand dupa distractii, petreceri. In general, le place sa isi petreaca timpul intr-un mod cat mai activ.
Amandoi au un suflet bun, iar Cainele este unul dintre putinele animale care pot invata Calul semnificatia cuvantului "fidelitate".

Acesta din urma ii admira blandetea si rabdarea si este flatat de grija ce i se poarta! La randul sau, Cainele adora ca are pe cineva care ii apreciaza devotamentul si care se lasa cocolosit.
Sentimental, relatia este la fel de satisfacatoare.

Afinitati: familiale si amicale.

Compatibilitatea lor generala este 90%.


Compatibilitate intre zodiile: CAINE - CAPRA

De regula, nu este vorba despre o legatura prospera. Nu se "asorteaza" prea bine. Nu gasesc mare lucru sa-si spuna si de aceea raporturile lor sunt destul de incolore si monotone. Cu siguranta va porni de la o iubire initiala care in timp se poate imbunatati sau deteriora definitiv - sansele sunt impartite.

Probleme pot decurge din faptul ca nativul Capra este o persoana introvertita, profunda, intelectuala, in timp ce Cainele este extrovertit, amator de distractii.

In dragoste exista riscul sa isi petreaca mai mult timp certandu-se si reprosandu-si unul celuilalt ce (nu) face, in loc sa isi consolideze relatia. Impreuna, risca o depresie nervoasa.

Afinitati: amoroase.

Compatibilitatea lor generala este 40%.


Compatibilitate intre zodiile: CAINE - MAIMUTA

Intre ei exista anumite diferente: Cainele ii pare Maimutei prea serios, iar ea ii pare acestuia prea frivola. Cu toate acestea, energia Maimutei si a Cainelui, imbinata cu o mare dragoste, pot face uniunea lor un lucru natural.

In plan sentimental, atata timp cat Cainele are incredere in companioana sa, pot fi cu adevarat fericiti impreuna. Dar sansele ca maimuta sa il menajeze pe Caine sunt impartite. Raporturile profesionale sunt excelente. La fel si cele amicale. Din aceasta ipostaza Maimuta va putea aprecia simplitatea Cainelui, care o va admira la randul sau.

Afinitati: amicale si profesionale.

Compatibilitatea lor generala este 60%.


Compatibilitate intre zodiile: CAINE - COCOS

Cainele si Cocosul pot intampina dificultati daca se hotarasc sa puna bazele unei relatii de durata. Nevoia de control a Cocosului ar putea intra deseori in conflict cu dorinta de actiune a Cainelui, care il vede pe primul infumurat si excentric. Pe de alta parte Cainele este prea blazat, prea sceptic si nu da importanta aparentelor, fapt care il irita la culme pe mereu asortatul Cocos.

Nu au prea multe interese comune. Pot fi prieteni o vreme, dar nu reusesc sa se descopere sufleteste mai bine unul pe celalalt si de aceea relatia va deveni tot mai glaciala. O relatie serioasa cere un efort din partea fiecaruia, pentru a ajunge la un grad de confort si de armonie satisfacator.

Afinitati: amicale.

Compatibilitatea lor generala este 50%.


Compatibilitate intre zodiile: CAINE - CAINE

Amandoi poseda un nivel ridicat de energie, fapt care le garanteaza o viata foarte activa, plina de evenimente. Au, intradevar, potentialul de a se distra impreuna. Nu se vor plictisi niciodata., iar cuplul lor va fi o dovada vie a zicalei "dragostea nu are varsta!"

Totusi, lipsa de incredere si ingrijorarea excesiva, poate strica aceasta atmosfera. Fiecare dintre ei are o teama irationala ca partenerul ii este infidel, iar acest lucru poate deteriora relatia in timp si se poate ajunge la despartire. In general sunt niste prieteni foarte buni, care desi nu vor muta munti impreuna (deseori vor fi considerati drept un cuplu mediocru in grupul de prieteni), vor avea parte de o relatie "aurita".

Afinitati: familiale si amicale.

Compatibilitatea lor generala este 70%.


Compatibilitate intre zodiile: CAINE - MISTRET

Uniunea dintre un Caine si un Mistret se poate dovedi fantastica. Ambii isi doresc o viata domestica placuta, adora atmosfera caminului si ideea familiei traditionale. Mistretul este foarte senzual. Cainele iubeste aventura. Combinatia acestor doua semne va da nastere, cu siguranta, unor focuri de artificii.

Probleme apar daca nu vor fi capabili sa isi inteleaga punctele de vedere, sau cel putin sa si le tolereze. In acest caz, se vor enerva reciproc si dupa o vreme , o vor lua pe cai separate.

Afinitati: amoroase si profesionale.

Compatibilitatea lor generala este 70%.

Caracteristici zodie