Compatibilitate zodia Capra (Oaie)
Afla compatibilitatile zodiei chinezesti Capra (Oaie).

Compatibilitate intre zodiile: CAPRA - SOBOLAN

Daca vorbim realist, exceptand situatiile extrem de rare in care cei doi se pot intelege minunat - asta datorita si altor influente astrale - sansele ca un Sobolan si o Capra sa formeze un cuplu sunt numarate pe degete. Intrei ei apar dificultati datorita viziunii diferite asupra vietii.Capra e prea sentimentala si prea cheltuitoare pentru Sobolan. Acesta ii va parea Caprei prea alunecos.
Posibilitatea unei relatii de durata se va depista in timp. Problema caminului si a vietii sociale este foarte importanta in reusita acestui cuplu. In dragoste, fantezia Sobolanului va uimi Capra.

Afinitati: amicale si profesionale.

Compatibilitatea lor generala este 40 %.


Compatibilitate intre zodiile: CAPRA - BIVOL

Aici este vorba despre doua semne ale horoscopului chinezesc cu afinitati total opuse! La inceput se vor zbate intre agonie si extaz, pentru ca in timp sa se instaureze nepasarea. Bivolul va considera Capra mult prea fantezista si prea zburdalnica pentru el care este atat de calm si de intelept.

Pentru a trece peste aceste diferente profunde cei doi parteneri trebuie sa isi doreasca foarte mult sa ramana impreuna si sa faca eforturi considerabile pentru ca acest lucru sa se intample.
Nici in plan sentimental nu le va fi usor sa cada de acord. In general sunt temperamente diferite si nu vor imparti, pentru mult timp, aceeasi carare.

Afinitati: nu au.

Compatibilitatea lor generala este 20%.


Compatibilitate intre zodiile: CAPRA - TIGRU

Tigrul nu se asorteaza prea bine cu capricioasa si visatoarea Capra. Dorinta Tigrului de a juca rolul conducatorului in cuplu se loveste de dorinta de libertate a zburdalnicei sale companioane. Si-apoi, Capra isi doreste o relatie stabila, in care sa se simta ocrotita, iar independenta Tigrului nu o va convinge sa il aleaga drept partener. Ba mai rau, ea risca sa fie mancata de Tigru.

Nici in dragoste nu se vor intelege prea bine. Daca totusi se inarmeaza cu un dram de diplomatie,ar putea locui, pentru o vreme, sub acelasi acoperis. Dar chiar si asa, nu vor straluci prin nimic impreuna.

Afinitati: nu au.

Compatibilitatea lor generala este 30%.


Compatibilitate intre zodiile: CAPRA - IEPURE

Odata uniti, Iepurele si Capra pasesc pe drumul succesului! Pentru Iepure este poate cea mai buna combinatie, deoarece are foarte multe afinitati cu Capra.. Ambii sunt sensibili, adora confortul, si se gasesc unul pe celalalt deosebit de agreabili.

Capra uraste singuratatea, Iepurele la fel. Isi inteleg foarte bine particularitatile si vor forma un cuplu fericit si prosper. Din punct de vedere erotic se vor intelege perfect.

Afinitati: profesionale si familiale.

Compatibilitatea lor generala este 90%.


Compatibilitate intre zodiile: CAPRA - DRAGON

Dragonul si Capra formeaza o pereche plina de viata, cu perspective de reusita destul de bune. Diferentele temperamentale vor da nastere initial unor raporturi amicale si atat. Dragonul este cam "centrifug" pentru gustul Caprei si de aceea raporturile lor se vor mentine o vreme in zona mediocritatii, dupa care e posibil sa se inregistreze un reveriment neasteptat. Tot ce trebuie este putin tact.

In dragoste, Dragonul va da tonul relatiei, iar Capra ii va ceda bucuroasa rolul conducator. El este figura dominanta, elementul stabil. Tot el stie mai bine ca oricine altcineva sa vina in intampinarea dorintelor Caprei, ba chiar mai mult: sa i le intuiasca! Per ansamblu, desi nu straluceste, relatia lor este armonioasa si stabila.

Afinitati: amoroase si amicale.

Compatibilitatea lor generala este 80%.


Compatibilitate intre zodiile: CAPRA - SARPE

Sarpele ii pare Maimutei prea diferit pentru a face casa cu el, si viceversa. Intr-adevar, relatia lor nu va fi multumitoare pentru niciunul dintre ei. Pot fi amici pentru o vreme, dar nici pe acest plan nu vor excela, dimpotriva: conflictele vor fi din ce in ce mai dese. Maimuta este prea vesela si superficiala pentru seriosul si profundul Sarpe.

Exista intre ei o mare atractie fizica, dar in ciuda acesteia pot aparea neintelegeri care, pe termen lung, vor duce la spulberarea relatiei. In cel mai bun caz ar putea colabora doar pentru scopuri inalte, in acea zona rarefiata unde se intalnesc oamenii superiori, indiferent de deosebirile dintre ei.

Afinitati: amicale.

Compatibilitatea lor generala este 40%.


Compatibilitate intre zodiile: CAPRA - CAL

Pentru ca relatia dintre cei doi sa fie armonioasa, atat Calul, cat si Capra trebuie sa accepte anumite compromisuri. Nu este vorba despre diferente majore intre ei, ci doar de amanunte care, netolerate, erodeaza in timp cuplul. Asa ca, dragi "porumbei", putina intelegere fata de partener va poate tine sub acelasi acoperis multa vreme!

In plus, Calul e sedus de confortul pe care i-l aduce Capra. O va proteja cu placere, iar aceasta se va simti mai sigura pe sine in preajma lui. Dinafara, perechea este de invidiat, ba chiar unii dintre prieteni i-ar putea lua drept exemplu. In dragoste, se provoaca unul pe celalalt, admirandu-si reciproc personalitatea creativa si modul pasional de a face dragoste.

Afinitati: amoroase, amicale, familiale si profesionale.

Compatibilitatea lor generala este 80%.


Compatibilitate intre zodiile: CAPRA - CAPRA

Uniunea dintre aceste doua animale poate da nastere unei relatii extraordinare. Se inteleg foarte bine, sunt unite de o mare simpatie reciproca si vor conlucra eficient pentru binele comun.
Generoase prin natura lor, adoratoare ale artei si ale frumosului, dragostea lor poate atinge un nivel foarte elevat. Vor face risipa de mult timp si talent pentru a demonstra una celeilalte senzualitatea si romantismul de care sunt capabile.

Poate ca din afara vor parea neserioase si lipsite de realism, dar cui ii pasa de ce spunea lumea cand paradisul este atat de aproape?

Afinitati: amicale si amoroase.

Compatibilitatea lor generala este 90%


Compatibilitate intre zodiile: CAPRA - MAIMUTA

Sunt firi diferite, care nu prea au trasaturi comune. Fiecare dintre ei se mira de existenta celuilalt si se intreaba care ar putea fi rolul sau in lume. Maimuta are o personalitate vesela, joviala, pare lipsita de griji si mereu pusa pe sotii. Adora distractiile si nu este prea constanta.

Capra are o natura sensibila, poetica, romantica, iar dorinta de divertisment continuu al Maimutei nu va fi suportata prea bine de aceasta. In intimitate, Capra este in majoritatea cazurilor excesiv de timida si o va soca stilul lipsit de inhibitii al companioanei sale. Maimutei ii lipseste viziunea feerica a povestii lor de dragoste, ea fiind mai practica, mai realista. Cu toate acestea, are momentele ei de tandrete. Singurul domeniu in care vor avea raporturi satisfacatoare este cel profesional.

Afinitati: profesionale.

Compatibilitatea lor generala este 50%.


Compatibilitate intre zodiile: CAPRA - COCOS

Proasta inspiratie, aceasta legatura! Atat Capra cat si Cocosul doresc sa fie "carmaci" al relatiei, iar acest lucru va duce la numeroase lupte pentru obtinerea suprematiei. Si cum "doi capitani pe un vas, il scufunda", relatia lor nu va avea prea multe sanse de inflorire.

Dorintele personale sunt destul de diferite iar relatia nu va straluci prin nimic. O relatie intima intre cele doua animale este destul de ciudata. Inteleg sexul complet diferit. Capra tese in jurul asternutului un intreg scenariu fantastico - romantic, in care totul sa se deduca. Cocosul este prea direct si prea critic pentru a suporta la nesfarsit dulcegariile Caprei. Cu toate acestea, relatia are si parti bune: Cocosul este sedus,de confortul pe care i-l ofera Capra, si la randul lui stie sa fie tandru si este un cap de familie foarte responsabil.

Afinitati: familiale.

Compatibilitatea lor generala este 50%.


Compatibilitate intre zodiile: CAPRA - CAINE

De regula, nu este vorba despre o legatura prospera. Nu se "asorteaza" prea bine. Nu gasesc mare lucru sa-si spuna si de aceea raporturile lor sunt destul de incolore si monotone. Cu siguranta va porni de la o iubire initiala care in timp se poate imbunatati sau deteriora definitiv - sansele sunt impartite.

Probleme pot decurge din faptul ca nativul Capra este o persoana introvertita, profunda, intelectuala, in timp ce Cainele este extrovertit, amator de distractii.

In dragoste exista riscul sa isi petreaca mai mult timp certandu-se si reprosandu-si unul celuilalt ce (nu) face, in loc sa isi consolideze relatia. Impreuna, risca o depresie nervoasa.

Afinitati: amoroase.

Compatibilitatea lor generala este 40%.


Compatibilitate intre zodiile: CAPRA - MISTRET

Capra si Mistretul au foarte multe lucruri in comun si sunt extrem de asemanatori : au aceeasi viziune asupra aspectelor vietii: profesie, familie, prieteni, hobby-uri. Uniunea lor poate fi vazuta, intr-adevar, ca un lucru natural, aproape de perfectiune.
Comunica bine si colaboreaza cu succes in plan profesional, intretinand, in acelasi timp, stranse legaturi amicale. Fiecare adora compania celuilalt.

Ca amanti sunt facuti unul pentru celalalt. Nu vor gresi daca se vor alege reciproc. Capra va inflori in paradisul pe care Mistretul il va crea si i-l va inchina ei.

Afinitati: amoroase si amicale.

Compatibilitatea lor generala este 90%.

 

Caracteristici zodie