Compatibilitate zodia Iepure (Pisica)
Afla compatibilitatile zodiei chinezesti Iepure (Pisica).

Compatibilitate intre zodiile: IEPURE - SOBOLAN

Nativul nascut sub semnul zodiacal chinezesc Sobolan, are dificultati cu zodia Iepure. Acesta are o fire duplicitara, fapt care il supara pe Sobolan si il determina sa il considere ipocrit. Nu se inteleg pe termen lung.

E-adevarat, la inceput, blandetea si malitia Iepurelui il vor face pe extrovertitul Sobolan sa isi piarda capul. In plan amoros se vor intelege excelent. Acolo unde pasiunea nu apare, poate inflori o prietenie avantajoasa pentru amandoi.

Afinitati: amoroase.

Compatibilitatea lor generala este 70%.


Compatibilitate intre zodiile: IEPURE - BIVOL

Bivolul si Iepurele formeaza un cuplu linistit si foarte stabil. Amandoi isi doresc o viata familiala confortabila, placuta. Amandoi pun pe primul loc caminul si ambientul familial.

Chiar daca scanteia erotica nu se va aprinde niciodata intre ei, acest lucru nu va impiedica aprofundarea afectiunii care a aparut pe parcurs. Legatura dintre ei este bine consolidata si impreuna pot fi foarte eficienti. Totusi, asta nu inseamna ca nu vor exista intre ei mici animozitati. In general, cuplul format de un Bivol si un Iepure da cel mai mare randament in plan profesional sau in plan familial. Atentie insa, combinatia dintre ele nu este de bun augur!

Afinitati: familiale si profesionale.

Compatibilitatea lor generala este 80%.


Compatibilitate intre zodiile: IEPURE - TIGRU

Raporturi moderate. Nici nu se inteleg prea bine, nici nu se cearta prea rau. Din punct de vedere caracterial, situatia nu le este favorabila.

Iepurele si Tigrul sunt mult prea diferiti pentru a pune bazele unei relatii de durata. Deseori, Iepurele nu poate suporta caracterul dominant al Tigrului, iar acesta, la randul sau, este iritat de lipsa de constanta a Iepurelui, pe care stie ca nu il poate controla.

Pot coopera satisfacator, niciunul dintre ei insa nu va iesi in intampinarea dorintelor celuilalt. Iepurele da dovada de diplomatie, dar doar atat nu e suficient pentru a avea o relatie armonioasa. In plan sexual insa, exista sanse de intelegere.

Afinitati: amoroase.

Compatibilitatea lor generala este 40%.


Compatibilitate intre zodiile: IEPURE- IEPURE

Doi iepuri formeaza cuplul ideal. Amandoi sunt altruisti, sinceri, impaciuitori. Fug de orice conflict care le poate tulbura linistea. Nu vor exista neintelegeri si certuri care sa le zguduie temeliile caminului. Vor avea parte de o dragoste armonioasa.

In plan profesional, colaborarea lor da rezultate multumitoare. Iepurii sunt diplomati si au rabdare sa se asculte si sa se inteleaga reciproc. In ce priveste relatia intima, fiecare va veni in intampinarea dorintelui partenerului, stiind intuitiv pe ce butoane sa apese. Isi vor satisface reciproc toate exigentele sexuale.

Afinitati: amicale si profesionale.

Compatibilitatea lor generala este 80%.


Compatibilitate intre zodiile: IEPURE- DRAGON

Dragonul si Iepurele formeaza un cuplu foarte deosebit. Ambele animale au personalitati complexe si, de regula, e greu sa isi gaseasca un partener care sa le inteleaga toate laturile si toate starile prin care trec. Iata ca aceasta combinatie le satisface exigentele amandurora. Se completeaza foarte bine.

Se intampla totusi, ca uneori Dragonul sa faca prea multa zarva si sa nelinisteasca Iepurele. Astfel, intre ei pot aparea unele controverse, dar lucrurile evolueaza in general spre mai bine si nu se vor gasi pe pozitii adverse. Imbinarea perfecta de caracter se face profund simtita si in asternuturi. De cele mai multe ori isi ghicesc reciproc dorintele.

Afinitati: profesionale, familiale si amicale.

Compatibilitatea lor generala este 70%.


Compatibilitate intre zodiile: IEPURE - SARPE

Cu toate ca aceste doua animale au personalitati foarte diferite, exista sanse mari ca acest cuplu sa devina stabil. Au unele gusturi comune: amandoi tin la calm seninatate si confort. Amandoi isi disimuleaza excelent adevaratele lor sentimente si au de asemenea reserve unul fata de celalalt. Intelegerea dintre ei nu este, astfel, prea profunda, dar nici nu va fi tulburata de animozitati. Pe aceasta baza pot trai foarte bine impreuna.

In domeniul amoros, diferentele de caracter sunt intotdeauna bine venite pentru ca ajuta la completarea vietii sexuale a fiecaruia dintre parteneri. Iepurele este fragil si romantic. Sarpele este un lucid intelept. Amandoi cad in pacatul libertinajului, asta daca sentimentele care ii leaga nu sunt destul de profunde.

Afinitati: amoroase si profesionale.

Compatibilitatea lor generala este 70%.


Compatibilitate intre zodiile: IEPURE - CAL

Iepurele si Calul vor fi nevoiti sa traga putin pentru ca relatia lor sa iti gaseasca un echilibru. Intre ei exista o mare diferenta de conceptie si actiune. Iepurele nu face nici o concesie Calului, iar acesta ii plateste cu aceeasi moneda. Pe de alta parte, Calul il considera pe Iepure foarte ezitant. Ar trebui ca fiecare dintre ei sa lase de la el cate putin, altfel nu vor putea locui sub acelasi acoperis.

In dragoste, Calul va trebui sa inteleaga si sa se conformeze pe cat posibil exigentelor legate de independenta ale Iepurelui. Desi nestatornic, acesta este destul de vulnerabil si nu ar suporta o infidelitate din partea Calului. Desi pentru o vreme pot fi prieteni foarte buni, in general nu se inteleg si pot avea conflicte memorabile...pentru vecini.

Afinitati: amicale.

Compatibilitatea lor generala este 50%.


Compatibilitate intre zodiile: IEPURE - CAPRA

Odata uniti, Iepurele si Capra pasesc pe drumul succesului! Pentru Iepure este poate cea mai buna combinatie, deoarece are foarte multe afinitati cu Capra.. Ambii sunt sensibili, adora confortul, si se gasesc unul pe celalalt deosebit de agreabili.

Capra uraste singuratatea, Iepurele la fel. Isi inteleg foarte bine particularitatile si vor forma un cuplu fericit si prosper. Din punct de vedere erotic se vor intelege perfect.

Afinitati: profesionale si familiale.

Compatibilitatea lor generala este 90%.


Compatibilitate intre zodiile: IEPURE - MAIMUTA

Este o pereche formata din doua animale cu temperamente total opuse. Sansele de a se consolida sunt precare deoarece raporturile initiale sunt destul de reci, datorita unor multiple neintelegeri intre cele doua semne. Ar putea dura in timp, daca fiecare va invata sa il inteleaga pe cel de langa el si sa il sustina. In acest caz, vor forma o pereche vesela si plina de complicitate.

In dragoste, compatibilitatea este destul de redusa. Maimuta este crai prin definitie si nu va scapa nici o ocazie de a-si completa palmaresul. Iepurelui numai asta nu-i trebuie! El vrea in orimul rand fidelitate, tandrete, confort. Partenera lui, mai putin linistita, il va zdruncina echilibrul emotional.

Afinitati: amicale.

Compatibilitatea lor generala este 40%.


Compatibilitate intre zodiile: IEPURE - COCOS

Este o combinatie imposibila, deoarece nu se inteleg in nici o privinta si vor cauta sa se domine reciproc. Nu vor face casa buna impreuna.

Romantismul celor nascuti sub semnul Iepurelui nu se conjuga cu pragmatismul si raceala Cocosului. Cu greu ar putea sa se uneasca, iar un eventual cuplu nu va avea multe sanse de reusita pe termen lung. Se vor exaspera reciproc. Chiar si in dragoste, Iepurele si Cocosul au preferinte diferite. Singurul domeniu in care pot avea raporturi satisfacatoare este, poate, cel profesional.

Afinitati: profesionale.

Compatibilitatea lor generala este 20%.


Compatibilitate intre zodiile: IEPURE - CAINE

Relatia dintre un Caine si un Iepure este excelenta , cele doua semne fiind foarte increzatoare unul in celalalt. In domeniul profesional, cei doi comunica fara probleme si au numeroase reusite la activ.

Ca si cuplu, Cainele si Iepurele pot pune bazele unei legaturi de durata, in care sa domenasca armonia. Ambii stiu sa aprecieze fidelitatea partenerului. Uniunea lor in acest plan va fi pasionala, plina de satisfactii.

Afinitati:amicale si profesionale.

Compatibilitatea lor generala este 80%.


Compatibilitate intre zodiile: IEPURE - MISTRET

Cuplul Iepure - Mistret ar putea candida la perechea anului! Ar avea sanse mari sa castige. Asta pentru ca fiecare dintre cei doi se felicita in sinea lui ca l-a intalnit pe celalalt. Ambii au o fire deschisa si pasionala, comunica excelent si stralucesc in societate.

Chiar si in asternuturi vor scoate scantei. Odata gasiti, le va fi imposibil sa se desparta. Marea iubire initiala dintre ei se poate adanci cu timpul intr-o legatura trainica, in pofida unor dificultati existente pe alte planuri.

Afinitati: amoroase si amicale.

Compatibilitatea lor generala este 90%.

Caracteristici zodie